Oh.. Gossip.

Ramlade över lite skvaller...

Whitney (The City) som blev singel igen efter uppbrottet med Jay har tydligen sets mysa med Robert Buckley (den snygge fotografen från Lipstick Jungle).... Hot!



Fast får nog sluta titta på The City och The Hills, Jag blir ju helt insnöad på serierna..

Mat och Photoshop

Nu lagas det mat... Mest ångkokta grönsaker och så lite Quinoa för proteinets skull.... Får se om det blir gott... Annars får man äta det iaf...

Sen har jag äntligen uppdaterat Photoshop! Weee!! Lovely, sånt blir jag lycklig av... Massa nya roliga saker att utforska.. Sen ska jag lära Bemme hur det funkar en dag... 

Man kan göra underbara saker i PS.. Du kan bli tjock, smal, perfekt, ful, snygg.. Kanske lägger upp ett exempel lite senare...

Men tillbaks till maten innan den kokar över!

När vi ändå är inne på fula bilder och boobies...

Kommer du ihåg den här festen? Haha...  Just här råkade du fastna i min klänning och dra ner den.. Därav mitt underliga ansiktsuttryck... Men en annan sak jag såg. Kolla våra armar. Bemmes söta lilla arm och min FLÄSKARM?! Ursäkta men vad hände där??


Hooo Hoooo Hoooo

I go for tiara... Cia goes for boobies!!!


 Är jag gravid på denna bilden....?? Cia du ser ut att vakta vårat gemensamma kärleksbarn fint....

Jag ser ut som en amerikansk tant!!

Cia Pia visst skulle jag slå som housewife i USA????

Jag har kommit på det!

Jag har proteinbrist! Det kan leda tll håravfall! Och jag äter ju nästan inget protein.. Aha, där har vi boven i dramat! Tur att Christer finns, han har sagt att jag kan få proteinpulver av honom! Snäll Snäll! Hoppas det hjälper!!!

PROTEIN!!!!

Gjort om mitt rum...

vad tycks.....


back....

humm snöstorm, sol, hagel, sol , regn... grått? Jag bara älskar det underbara varierande vädret i sverige!!!! I stället för en enkel topp och en kjol och ett par sköna flipflop (som i miami) så får man gå runt med en packning innehållande, overall, regndress, paraply, solkräm, gummistövlar, vinterskor, sötare sommar sko, mössa, regnhatt, solkeps!!!
Så tungt!!! Men Men!!! Det finns inget dåligt väder... bara dåliga kläder! haha!!!


regnhatt mot  sommarhatt


Nja...

Det gick sådär med det också.. Men efter lunch, ja då kommer jag!


Jag tappar hår! I mängder! Igen! Fan också! Det är det värsta jag vet!! Kom tillbaka dumma hår, inte ramla av nu.. Ligger hår på datorn, på ryggen, i sängen, i skorna, på kläderna, i sofffan, i maten.... Über alles!

  Sånt här hår vill jag ha...

Hoppsan..!

När jag halvsover får jag halvbra idéer. Som den från i morse. Nej, jag går inte upp och går till skolan för jag vill inte. Sagt och gjort. Så nu är jag snart två timmar sen och dåligt samvete eftersom det handlar om en uppgift som vi ska lämna på Torsdag. Lagom smart? Kan iofs bero på att jag INTE kunde sova efter filmen igår... heller.... Läg vaken i evigheter...

Nåja Nu ska jag iaf dra mig ner till skolan och sona mitt brott.

Pirates of Caribbean

Nu är sista filmen slut och dax att sova... Är ju hel skoldag i morgon och ny kursstart och allt... Suck.

Yachting 2006-2008

Det är något speciellt med Yachtingindustrin.. Kombinationen av mycket pengar, goda vänner, turbulenta bekantskaper, spännande resor och annorlunda och udda upplevelser gör det till världens bästa jobb.. Om bara inte maten lagats av toppkockar från hela världen, det är ju ingen bantningskur direkt... Nåja...

 
2006 Golfe Juan, France. Första året i Yachting


2007, Letar jobb i Antibes.. Och leker...


2008. Helikoptertur över vulkanen Stromboli, Italien.

Och snart kommer sommaren 2009. Sista sommaren i Yachting eller? Svårt att bestämma mig om det där.... Får väl se vad som händer helt enkelt!

Nu Är det Färjan som gäller!

Grannfejden.

Snart startar GrannfejdenTV3 igen... Och ärligt talat, finns det något bättre än förnedrings-TV? Uppenbarligen inte eftersom 95% av all underhållning går ut på någon sorts förnedring.. Wipeout, Sanningens Ögonblick, Färjan osv. Men tillbaka till Grannfejden. Det är så ohyggligt kul att se dessa människor! Visst att grannar kan vara besvärliga men dom i programmet är ju helt galna! Slår ner varandra, Kastar sten, terroriserar omgivningen eller plogar ner varandras grejer.  Inte konstigt det krigas i alla världens hörn när inte ens två bönder på landet kan hålla sams trots att de har allt utrymme de kan önska...

Då är det ju tur att Aschberg finns, Grannnfejden har säsongsstart 9:e April!



Och ikväll är det dax för en annan säsongsstart, nämligen Färjan! Tillbaka är äntligen Håkan ock gänget med sina underbara gäster ombord M/s Cinderella. Det roligaste av allt är ju Håkans kommentar från förra året "Ja, det är ju kul att ha myntat ett nytt uttryck" om hans favoritline "inga konstigheter". Det som är kul är ju att det knappast var han som myntade uttrycket, det har varit i bruk mycket längre än så... Men vad skulle man annars säga om programmet? -Nej just det, Inga konstigheter såklart!

Sommarens Godingar på väg in..

 JAPP! Sommarens sunnies. Jupp, here they are. Gucci. Always Gucci.

Vill ha:

 Chanels strumpbyxor. Fast lär bli Lindex variant. Är ju något billigare.

 Orkester jacka. Alltid snyggt.

Och sen måste ju alla ha sin ägo....


Ett peniskoppel.. Hahaha... Var skulle den gå om man inte hade den i koppel
?

Måndag.

Att jag orkade övertala mig själv att gå upp i morse är ett under. Känner på mig att skolan kommer vara värdelös iaf. Har inte skaffat mina böcker (men den taktiken har funkat genom hela terminen iofs) och är sur för att jag måste gå upp.

Vissa dagar är inte OK och idag är ett praktexempel. Dessutom måste jag till ICA och handla på hemvägen och det har jag inte heller lust med. Fast har inte ens en droppe mjölk hemma så är nog illa tvungen.

Isåfall ska jag handla godis. Bara för att.

Hopp-projektet Sthlm.

Att få fyra salongsberusade personer att hoppa samtidigt som en lika ostadig fotograf ska ta bilden resuterar i ca 25 "hopp" -bilder. Det ena bättre än den andra.




 
Bästa försöket.. Egentligen inte speciellt bra men vi försökte iaf.

Super Sunday.

Nej, nej och åter NEJ!!! Ingen jäkla supersöndag för min del. Efter en halvkul kväll igår, inte dålig men inte vad jag var ute efter, så kom idag.. (Första förfesten var dock bra!)..För det första missade jag sommartiden såklart men inte för att det spelade så stor roll. Har mest legat i sängen iaf.  Och för det andra så är jag irriterad på folk som inte håller sitt ord. Okej, en gång är ingen gång men hela jäkla tiden? Ibland (läs varenda dag) undrar jag när har jag fått nog? Det är helt galet hur mycket skit man kan ta. "Lyssna till ditt hjärta" heter ju sången, men om ni frågar mig så skit i hjärtat och lyssna på dina vänner istället. Oftast har dom rätt i slutändan. Hjärtat leder en bara på villovägar som blir smärtsamma att hantera.

Klänningen jag köpte igår. Den är iaf LOVELY!



Nu ska jag titta på film.

Det där med köpstopp....

...gick inte så bra.. Men fick ju två tröjor och en helt underbar klänning med mig hem. Ska den åka på redan ikväll kanske? Bedömt kanske. Ska snart duscha men vill inte riktigt än.. Allting luktar ju sååå gott här just nu... Åhhh... Helt ärligt hade jag hellre stannat i sängen ikväll med utvald man men eftermiddagen var trevligt iaf... Snart ska jag börja fixa, ska ta bild på klänningen och lägga här och skicka till Bemms... Snart, men inte än...

Lunchdate med Karin

Nu ska jag klä på mig och åka in till Entré och träffa lilla Karin och äta lunch och snacka skit. Kul att Karin äntligen tagit förnuftet till fånga och flytat ner till Skåne.. Betyder ju mkt mer kvalitetstid med mig... Haha.. Eller så får den stackaren agera psykolog... Som Filippa redan fått göra idag och Bemme lite igår... Men utan vänner går det ju bara inte!



Lisa, Karin och jag på 80-talsfest på Mallis för några år sen...
Och i handen har Karin såklart en flaska Dubois!


Nu, klädespåtagning! Sen KAFFE!

Victora's Secrets Skatter...

Surfa inte in på VS om du ändå inte har råd.. Du får ångest och köpbegär och risken finns att du spenderar pengar du inte har...! Det är tur i oturen att VS inte har butiker här, det hade gått såå fel. Men oj vad vi hade varit snygga... haha!

Jag menar vem hade inte velat ha den här?



Eller den här, finns iofs inte kvar men i alla fall? Den är HET!


Hemma igen..

Det blev en trevlig kväll på Lilla Torg ikväll.. Inget överfancy utan mer chill. Vi ville gå på Gay-club men tyvärr var den inte öppen ikväll... Nåja.

Det blev bra iaf. Nu ska jag nanna.

Så här blev det till AW:n... Sen blev det snabbt ombyte till kvällsoutfit. Nåja. Nu smaskar jag colanappar. Lovely!


I badrumsskåpet

Ett måste för att slippa röda ögon:

 Visine Red Eye Reduction.

Torra läppar, ärr eller annat åtgärdar man med ren E-vitamin olja. Ha det i kyskåpet så det inte härsknar, då är det mindre trevligt att ha på läpparna...


Och mot torr hud på benen och fötterna är en saltskrubb med naturliga oljor super.. Håller benen fina i en vecka!




Salvan innehåller också E-vitamin och kommer från Grekland. Super för vintertorra fötter. För vem vill gå omkring med snuskiga fötter?


Nej, nu är det dax att klä på sig och bege sig ut i Fredagskvällen!


The Hills Season 5 kommer snart...

6 April. Jag vet att jag sagt det innan att nya avsnitt är på väg men kolla trailern som finns ute nu för season 5! Spencer löper amok och Heidi och Lauren blir vänner? Dessutom sägs det vara Laurens sista säsong...
I can't wait..




Kolla trailern här...



Drama Drama Drama Queens...

Skor, skor och mer skor..

Jag hittade inte riktigt vad jag letade efter men en massa andra godsaker...


1. Jimmy Choo
2. Sergio Rossi ( liknar dom jag köpte på Zara)
3. Scorett
4. TopShop
5. Asos
6. Asos
7. H&M
8. Givenchy
9. TopShop
10. TopShop



Skorna från Scorett funderar jag på att köpa. Om dom är lika snygga i affären, det vet man aldrig. Fast jag vill ha de andra också. Idag ska jag rensa bland mina skor. Eller i morgon. Vi får se. Kanske blir en runda på stan i morgon ist? Måste ju sluta med sängliggandet nu när helgen är här...

Nyvaken...

Jag vill också vara en sån människa som sover snyggt! Tyvärr så är detta inte fallet, jag brukar vakna under två täcken och med alla sju kuddarna i en hög under mig,... Mer som en mullvad. Fast å andra sidan så är det här min tredje dag av "vägra-lämna-sängen" -dag. Då kanske man får se ut lite sådär.




Nu ska jag surfa runt och se om jag kan hitta ett par skor jag letar efter... Fortfarande från sängen såklart. Fast kanske ska smyga upp och koka te, som jag sen tar upp till sängen. Tror nästan det. Åt ju ingenting igår pga dum-tanden, som håller sig lugn idag tack och lov.... Bara för det ska jag räkna ut mitt BMI.
I somras när jag kom hem fran Italien hade jag ett BMI  20,8.
Nu ligger jag på 18.

Normalt BMI: 18,5-24.9

Nåja, så kan det gå.
Vill ni räkna ut ert BMI så gå in här.

Nej nu ska det skosurfas.

Kvällsbad.

 Ankbad. Ankorna badar oftare än jag. Men det är dom värda!

Hetare än solen..

Ja då menar jag inte Gugge då utan....



Från Juni nummret av Vouge om jag inte minns fel. Snygg är hon i alla fall. Fast ett par Louboutin gör väl nästan allas ben supersnygga?

Skorna från helgen.



Fortfarande ingen bra kamera så bildkvaliten är dålig. Färgen är mer lila i verkligheten, snarare så som på färgprovet!
Heta va?

Släng ut TV:n!

Jag får inte titta på Spin City. Jag FÅR inte. Här ser ni varför:


Ingen bra dag.

Jag har tandvärk. På riktigt den här gången. Jag poppar smärtstillande som en annan äter mat. Nåja. Fick ju tummen ur och bokade tid på onsdag. Då ska den skadade tanden få tillbaka sin andra hälft som varit borta i snart ett halvår. Jaja.

Kontentan är att pga allt skit som händer, det är såklart mer än tandvärk, så går jag inte ur sängen idag. Jag tvärvägrar.

Det enda roliga är att Bemme är hemma igen. Men du bor ju såååå  långt bort. Kom och kryp ner hos mig nu?!?!

Så löste det sig iaf...

Frustrationen är borta, eller snarar förvandlad till förväntan... Tomorrow. 14.00 sharp. My place.
Thats where the magic happens.



Jag går in mina nya stövlar. Det är lagom kul. Får nog ta ett Ballerinakex till.


Kvällste..

Det brukar hjälpa mot en viss sorts frustration men nej, inte idag..
Inte hjälpte det att duscha heller.
Och inte heller en film, Marley and Me.
Inte heller min favvo playlist med bla. denna låten med UB40.



Och sist men inte minst, inte heller Ballerinakex hjälpte.
Balle är det enda man kan säga!!!

Skola

Usch. Jag har inte alls lust att gå. Har smått ont i halsen och vill ligga kvar i min sköna säng med lite te. Kan jag inte bara få göra det idag? Snälla?

Toarace..

 Vem annars?



Sprid budskapet.

Hemma igen...

Så var jag tillbaka i Malmö. Kul? Nja, det kan jag inte påstå men så är det alltid när man kommer hem..

Åh, har en telefonförsäljare på tråden... Varför går det inte att avsluta samtalet? Dom bara pratar och pratar... Jag vill inte ha ngn ny telefon! Och def. ingen förhöjd månadsavgift! Blä!

Anyways.. Stockholm var underbart!

På fredagen träffade jag systeryster och så gick vi på AW på 101. Trevligt. På Lördagen mötte vi upp med modern och shoppade... Blev bla ett par underbara nya skor från Zara. Lila mocka. 10 cm stilettklack. Remmar. KÄRLEK kallas det!!!

Nåväl. På em mötte vi upp med familjen Wachtmeister, Fika utomhus i Kungsträdgården! Det var underbart, ngt kallt men vad gör man inte för våren? Blev nog lite sena för sen fick vi bråttom att byta om till kvällen och sen hem till Louise på för-fördrink. Dom bor i en söt lägenhet på Östermalm men vi hann bara stanna en halvtimme för sen hade vi bord på Prime Winebar där gråsuggan hade beställt in champagne till alla trots att han inte var med. Sprang på en gammal.. eh.. bekant.. eh... Nåväl.. Efter en speed-drink där rusade vi vidare för middag på DeVille. Och vilken middag, vi ägde stället och på söndagen hade jag så ont i skrattmusklerna så det var absurt... Mycket vin, mer vin och ännu mera vin. Vin, vin, vin och vin! Haha...

Nåja, på söndagen blev det lunch hos syster och gråsuggan. Väldigt gott. Efter det tvingade vi oss ut på en promenad runt Hammarby Sjöstad för att sen ta tunnelbanan in till stan och baletten på konserthuset.

Svansjön med Marianna Ryzhkina och Andrei Uvarov från Bolshoiteatern i Moskva och hela Moldaviska nationalbaletten. Herregud vad duktiga de är! Fantastisk musik och otroliga dansare. Vilka kroppar! Tydligen äter de mest kött och fisk. och uppenbarligen inte så mkt heller. Sen stretchar de över 2 h varje dag. Alltid. Även julafton. Och bara att snurra 28 varv på en tå är... Well... Galet.




Och jag kan förstå varför balett blev populärt. Det beror på en sak. Trikåer. Sitter du på första raden har du hela paketet väl synligt hoppandes framför dig. Ganska underhållande.



Haha. Bemme kommer hem på torsdag. I cant wait.
Jag ska tillbaka till Stockholm veckan efter påsk tänkte jag. Måste ju börja vänja mig vid min nya stad.. Bye Bye Malmö.

På väg till Stockholm..

Titta Bemme, är jag inte söt idag?



Men oh vad skenet kan bedra....

Hahah.. Jag ska köpa godis till resan... Hihi.. Syndigt va? Och mamma har med nybakade bullar till snälla mig... Haha...

Hows Orlando?

Målat naglarna.

I en söt rosa färg med skimrande toplack... Är det vår så är det...


 Mina händer börjar likna min mors... Som iofs har vackra händer men borta är ungdomens ljuva dagar...

Idag längtade jag tillbaka till mitt sommarliv.. Luxury Yachts, Bags of Money, Good Friends and Awesome Times!



Its the good life....

Hm, ska jag gå och kolla på hockey eller ska jag vara hemma ikväll? Borde ju packa...

Miami to Orlando

Idag gick då resan från Miami till orlando, mååånga timmars färd i bilen!!! Men inte hängde jag läpp för detta!! cuz guess what!!!! jag har passerat ofantligt många trailer parks!! And I love trailer parks!! Jag har beskådat trailerparks for good people and for bad people!!! Underbart!! pÅ ETT STÄLLA KUNDE JAG INTE LÅTA BLI!!!! så jag inhandlade en styck bud light (öl) och var tvungen att knäppa denna och ta en klunk i den mest avskyvärda parken någonsin!!! Rädd som fean att någon skulle skjuta mig men vilken kick!! wohooo!!!! nästa semster christer och cia går till dessa absurda plaster!!!!det var trailer park boys i ett nöt skal!!! loved it!!! BILD BEVIS  kommer!


Mer mat!

När vi ändå är inne på mat. Hittade denna i mobilen. Currypizza till nattmat... Så lovely när du hälsade på sist  Love!!!



Såå söt!


Mat.

Tycker det är för lite mat i vår blogg. Mat Mat Mat! Gott gotti gott gott! Nu har jag precis ätit dagens mål mat..

Smoothie av banan, Jordgubbar, svart vinbär och lite vanlig lättfil. Mycket mumsigt...

Sallad, Mycket enkel, faktiskt mest isbergssallad och citron/olivolja dressing och lite färska kryddor. Mest för att få lite bukafylla... haha. Nej, ärligt talat är jag sanslöst hungrig. Men det som inte dödar det härdar.

         och      

Och sen massor av TE!!!! Det dör man av om man inte dricker.

Om jag ska vara ärlig hade jag hellre ätit något av det här...

 

eller

 

Hamburgare från Max eller Burgar Kungen, Kalvfilé eller Kalvstek (Torso Twisteds kalv är top of the line)

Nåja. Nu ska jag lägga mig i soffan och göra absolut ingenting.

Trevlig middag igår btw! Fast något trött i morse.... Ovanligt....

Fina inlägg Bemms...  Kommer du inte hem snart?

i met a man

far away... in key west, i met the man, the man who was the man in my dreams, my soulmate, my everything... and we even had the same size in shorts!!!!




min älsakde christer

fann gamla kort på din lägenhet, men här är du juh bara för söt!!!

vespan

den älskade rosa vespan har varit i min ägo nu sen 07.. vi har färdats över land och kulle i 300 mil!! I love my pink babe!!!

Oh, yes!

Jag har städat. Det var välbehövligt, lakanen får dock vänta tills efter Sthlm. Finns inga tvättider innan dess... Eller jag har inte kollat men jag vet att jag orkar inte göra det innan fredag... Haha..

Skolarbetet är inom kontroll. Mäklarfilmerna är klara. Ska bara redigeras. Sen när blev vår utbildning ngn jäkla mediaklass? Well well. Efter tisdag är det lugnt fram tills maj tror jag.

I tidningen City hittade jag den här idag, vår Mongoliska favorit restaurang!! Den är klockren! Ta all mat ur en buffe, inkl. rått kött och råa grönsaker... Lägg till valfria såser (utav hur många som helst) och ge till stekmannen som lagar till din mat på fem röda. Garanterat mätt. Och de där syrliga/starka grejerna man får på bordet.. Typ paprika och chili är underbara!!! Ligger på Stora Nygatan!  Något annat som också är mongo är Christer S.



Förutom Mongoliskt så är ju Libanesisk mat en favvo. Alla deras underbara röror så som hummus och baba ganoush! Åhh, har faktiskt gjort hummus idag eftersom jag råkade ha allt hemma vilket inte är så vanligt...

Bemme och jag är som två Barbies.
Jag tyckte du skulle ha denna Bemme, men du köpte väl aldrig den eller?

 You and.....

 Me... and my BEBIS!!!

Snälla söta Bemme...

Jag har hittat lite saker från USA som år svåra att få tag på här hemma.... Snälla, snälla vän... Om du åker till Forever 21 kan du väl köpa de här skorna till mig, stl kan vi ta på msn:

26 $


Och om du åker till Fort Lauderdale så finns det en affär som säljer denna. Jag skulle döda för den här tröjan....

 Ain't it beautiful? Bara 38 $

Du skulle göra mig såååå lycklig!!! I brist på män är det ju överkonsumtion som gäller!!!


Vad skulle jag göra idag utan....

  • Mitt underbara te - annars hade jag blivt galen av hunger..
  • Min Bemme - annars hade jag blivit galen. Eller to gay to function. Haha.
  • Babben och Lego - Just det.
  • Min sköna, sköna säng? För det är här det händer.. Eller om sanningen ska fram så är det här jag tillbringar mkt av min tid. På gott och ont..

Lego


Babben




Blir du inte glad Bemme när du får bilder på voffarna? Pratade med Babben idag, han var sur som vanligt. Kallade dig för en sur apa btw men det är ju inte så ovanligt att han spyr galla över folk... Lego var mer glad. What a Surprise! Babben morrade även lite på Lego. Ovanligt det med.

Jag måste gå och sola snart. Börjar bli blek. Fick mitt nya solkort igår så ska bara ladda det och sen ska det solas lite igen. Kan ju inte vara blek när du kommer hem från Miami... haha...

Äh, inget kul på TV!  Bemme, prata med mig. Haha, folk måste ju få uppfattningen om att vi är ett gammalt inbitet lesbiskt par lr ngt...  But I doooo misss you!!!


Skolarbete igen...

Sitter i skolan och försöker struktuera upp vårt arbete. Tydligen ska det bli 20 A4. How lovely. Men det är väl bara att ta tag i det. Därför jag sitter och bloggar när vi går igenom manus för vår filmatisering... Äh, jobbar bättre på kvällen ivf. Fick tillbaka uppgiften på Emotionell Psykologi. Fick VG trots att jag inte ens korrekturläste den färdiga uppgiften.. Haha, bara för att vår lärare gillar ordbajs..

Jaja, får väl börja engagera mig nu.. Eller?


Jag vill ha en smootie. Men åt ju som en gris igår, på det sättet går man inte ner i vikt precis så idag är det fasta som gäller! Fast kaffe och te är tillåtet. Annars kurrar ju magen hela tiden och det är sp irriterande... Speciellt under föreläsningar!

Nåja, Back to work!

Kvällsfilm.

Jag måste bara säga, Gran Torino!! Clint Eastwoods nya film är riktigt riktigt bra. Kan inte sluta titta även om jag borde försöka sova inför i morgon...

Men å andra sida, jag klarade min skatterättstenta så då kan jag ju få fira lite grand tycker jag. Det är inte vare dag man klarar skatterättstentor.

Ser inte precis fram emot veckan som kommer. Hur mycket arbete som helst i skolan. Suck. Interpersonella kundrelationer. Stor uppsats + två filmer + induviduell rapport + muntlig framställning. Och eftersom jag åker till Stockholm på fredag morgon har jag bara fyra dagar på mig. Its not gonna happen. Jaja, vi får se vad som händer.

Idag blev det Mercedes Benz bilmässa med gratismat, ballonger, fältstudier och kurragömma i bilarna .Och innan alltihop åt vi currypizza. Och en tripp tilll landet och vidare till maxi. Trevlig dag och en bra söndag...

Nu är filmen slut och jag borde sova. Men lär ha insomnia ikväll igen, så som alla andra nätter. Nåja, kanske det går idag. Sovtips någon?



Vem, Var, Va?!

Bemme, nu missade du en bubblanfest igen... Jisses.. Men jag ska berätta så du blir glad! Började med lugn förfest hemma hos Christer med Lisa, Emilia, Jag, Christer, Carro och Stolpe. Så långt var det lugnt... Sen fick jag för mig att jag var skottsäker pga att jag var ute även i fredags. Därför började jag dricka ren Absolut. Här borde jag anat att jag kanske inte var så skottsäker när allt kom omkring... Nåväl... Vid tolvsnåret begav sig Stolpe och Carro någonstans och vi andra styrde kosan mot Prins Bernhard, båten. Fake it until You make it är ju mitt motto så vi lurade oss in på VIP-listan på något sätt och kom in ganska snabbt... Väl inne träffade jag Karin och drinkade lite med dom.. Här börjar det gå snett tror jag... Tillbaka till vårt Champagnebås längre in och nu dricks det i sjukt tempo... Skumt men varenda gång lilla Lisa är med ute så slutar det med att vi är uppe och dansar på något. Nu blev det sofforna... Hm.. Med en hängiven publik åmade vi oss där... Haha.. Här börjar minnena bli luddiga men mer champagne kommer in, Tack Christer, och minns jag inte fel så körde vi en Gugge. Champagnesprutning. Lovely. Mina kläder är en klibbig, illaluktande rest av vad dom var innan... Nu är jag så i gasen att vi börjar porrdansa runt stolpar och grejer och helt plötsligt tänds lamporna och båten stänger. Vid det här laget var jag så ostadig på benen så när resterande valde att åka till Etage-Slitage var jag tvungen att avbryta.. I morse vaknade jag på golvet i duschen. Hm. Jisses. Jag kan ju bara konstatera att igår missbedömde jag min förmåga att sluta dricka när jag är på topp. Men iaf, det var en riktigt trevlig kväll.. Sjukt rolig men när har bubblan tråkigt egentligen? ALDRIG!!! 

Flytande nöjespalats... Nåja.


Haha, idag däremot känner jag mig inte lika på topp.. Ligger i sängen och önskar att någon kunde göra Te till mig. Jag är för svag i kroppen.  Kollade just mobilen, ringt fyllesamtal vid fyratiden...Inget minne av det heller... Haha...

What ever. Nu ska jag sjunka djupare ner i sängen och sätta på filmen Gran Torino. Ska ju vara bra.. Nu har jag skrivit så mycket att jag är trött i armarna. Då är man svag.. Och halva min sminkning sitter nu på kuddarna. Hm, min lyxsäng är idag en äckelsäng med fläckar av diverse slag från helgens alla aktiviteter. Borde nog saneras.

Men usch vad svag jag är nu. Jag får uppdatera senare.

Love u and miss u!

day 5

Miami Miami Miami...
hela dagen har jag legat och päst på miami beach, vältränade kroppar och korall blått hav och stekande sol, jag ville aldrig gå hem,( eller så snart hungern kom försvann jag).. jag har badat och lekt i vågorna likt ett barn... flirtat med livvakter och provhållt deraslivboj!! efter en varm dag var det båttur längs kändisars hus som stod på listan, dock missades sista turen, ty en liten flicka försvann förlänge in på victoria secret... hihihi.. men men..
hem resan sen var ett äventyr i sig.. vi missade avfarten 95 norht, och kom istället far far away from normal civilication.. det blev mörkt må jag säga, jag har aldrig varit så rädd i mitt liv. stillsammma syster yster körde allt vad hon kunde, sket i stop skyltar och rödljus bara för att komma tillbaka... men när ett stort gäng på 15 personer sneglar in i bilen och börjar breda ut sej över vägen, då är man inte tuff! Adreanalinet forsar fortfarande i mina ådror...

träningen går bra, har nu tränat i två dagar och jag känner mig som en elit gymanst, på kvällen smörjer jag in mig i baby olja och poserar för alla som vill se.

i morgon måste nya naglar fixas..he he

jag tycker att cia pia verkar ha haft en högst angenäm helg. jag vill också äta glass med jordgubbar med tister!!!

love love love

Oh, var tog den här dagen vägen?

Klockan är snart fem. Hm, vad har jag gjort idag?  Jo, jag har bakat igen.. Syndat alltså... Hoppsan!

 
English Breakfast Tea och Ostbullar!

Jag blir galen på mina grannar, varför är det så att VARJE helg är det någon som borrar i betongväggarna??? Har ni varit i ett betonghus där någon borrar i väggarna vet ni vad jag pratar om. Det är ett mycket otrevligt oljud! Men fine om man borrar i fem minuter, inte som i det här huset där folk måste ha det som nöje. Idag har dom borrat sen tio-tiden and still going strong!!

Jaja, men iaf. det var inte det jag skulle skriva. Nej. har ett superdupertips. Alla som gillar MTV serien The Hills måste börja titta på The City som snart börjar sändas i Sverige.. Här får man följa Whitney och hennes liv i The Big Apple, NY..

(Åh, nu har grannarna börjat hammra och spika också, Hallelujah!)


Nåväl, vill ni ha ett sneakpeak på The City så gå in här The City. Beroendeframkallande. För Övrigt så kommer nya avsnitt av The Hills den 6:e April och dom kan man se här The Hills.


Audrina Patridge från the Hills- Bemme jag vill se ut såhär!!!
Tycker du inte jag är ganska nära...?


Goder Morgon,

Goder Morgon, både herre och fruuuu....

Vilka fina lägesrapporter jag får.. Men jag kan tala om för dig att snöstormen har dragit förbi och det är helt ok väder nu.. kanske 5-6 grader varmt och sol.

Igår trotsade jag och christer tristessen och gav oss ut till premiären av uteserveringarna på Lilla torg.



Det var faktiskt riktigt trevligt... Jag fixade gratis nachos, vilket var otroligt gott, och christer blev full!! Mkt full!. Såpass att kl 22 fick vi gå till Max för att utfodra honom innan vi fortsatte till Koi.

Men vilken misär det var!! Dresscode för kvällen verkade vara Fet, Ful och Svensson....! MÄ så vid ett typ bestämde vi oss för att avbryta och åka hem... Och väl därhemma inväntade jag ju nattens besökare...

I morgonens ljus är det enda som påminner om natten ett par lustiga flottfläckar på väggen bakom sängen. Ska nog ta kort på dom och visa senare...Bli inte exalterad nu för är tämligen säker på att det uppstod när någon, med mkt flott i håret,  i extas slog huvudet i väggen upprepade gånger.. Haha..

Men nu känns det lustigt. Vem står var och hur blir det sen? Har en känsla av att det nog kommer rinna ut i sanden lr ngt... The Love is gone. Måste vara jag... Imun mot kärlek.. Och det jobbiga var... Jag har ju levt i celibat i evigheter nu, känns det som iaf, och ändå va det inget WOW... Tror det beror på att det var fel man.. Annars vetifan, kanske jag blivit imun mot sex också???? 



No Sex No More.

dag 4

ha ha ha snö kaos i sverige!!! era stackare.. stackars cia du måste frysa om dina smala små ben!! lilla tussan!! jag tycker att det är jätte synd om dej med alla dina dumma pojk probs!! men bli lesbisk och gift dej med mig, fast jag måste också vända om då, men det gör jag för din skull!!

eller gift dej med en apa


Lägesrapport day 3...

Solbränna: lurig fryst räka
aktivitet: simmat med krokodiler, fast det var meningen att man skulle sitta i båten, resultat en fot mindre...
fuktighet: vaknar och tror att man är tvilling med robert wells...
shopping: so far, en väska friis company, bebe klänning (underbar) dkny kofta, tant hatt med brätte svart!!!! flipflop med stjärnor... inget mer so far..

imorgon ska jag fixa naglar och hitta en bra inpackning mot detta konstiga klimat...

pöss har föresten slått av en bit av min tand, eftersom jag inte får köra bil, så kompenserar jag detta med sprit, har lärt mig dricka corona!SKÅL!

Hjärtegryn!

Haha, den bilden vara inte fööör vacker lr vad säger vi?  Ser ut som jag kört huvudet i en torktummlare.... Men den där drinken kommer jag ihåg, den var ohygglig! Jag som påstår att jag inte ens dricker drinkar längre....

Åhhh, jag vill också vara i Miami med dig. Här hemma finns ju inget kul ivf. Männen sviker och jag är frustrerad. Såpass frustrerad att jag faktiskt bakar bullar!!?!? Hört på maken? Åhhhhh!!!! Spenderade en halvtimme i telefon igår natt och förklarade mitt nödläge för mr.N.. Han har lovat att ta hand om problemet senast i morgon så vi får se vad som händer och sker...

Och nu ska du få höra. Mr nr 2 har fått för sig att han kan spela mitt spel?! Eh, no no.. Ingen spelar mitt spel. Jag vinner alltid... Och blir alltid lika frustrerad när ngn försöker sig på det. Trams säger jag och det ska han få höra när han krupit till korset.. Ha ha ha.

Ostbullar blir det btw. Det ska bli sjukt gott eftersom jag inte ätit bröd på ett tag. Men dieten ger verkan. Kom i båda mina minishorts igår... Och shoppade söder mina konton.. haha..

Kan inte du införskaffa små söta partydresses till mig när du är i staterna? Här finns ju inget utbud!!! I Want to be pretty!


Åhh... tydligen är det båten Prins Bernhard som gäller i helgen, men fick just deras medlemsmejl... Det är schlager kväll!???!? Snälla rara, inte mer schlager. Jag får feber... ja på riktigt och inte schlagerfeber då. Fast kanske om vi bokar champagnebås så känns det bättre?

 
Tror du det känns bättre om vi poppar min Dompa Vintage 95:a?

 Nej, så kul ska vi inte ha! Keep me updated om Miami Love!!!!

Hugs and kisses!

 


cia pannkaka

skulle bara säga att jag är framme nu, allt har gått bra,,, bara något förstoppade ben efter den långa flygningen,, eller så kan det vara maten jag åt.. och det är inte lite!! skräddaren hemma får lägga ut brallorna när jag kommer hem... love!!!

Den var stark...

När man sitter och drickermed de stora grabbarna, kan de ibland bli lite för mycket sprit i drinken??Eller Cia ser ut att njuta av vad det nu är hon sväljer...

På Begäran

Veckans fotomodell:




Ja en bild säger väl mer än 1000 ord? Skickar man iväg ett mms med en bild på sig själv OCH döper filen till "Lukas fotomodell".. Ja då har man självförtroende...

Och så var det ännu en morgon...

Och vilken sådan. Hoho...

Vet ni vad. Alla bloggar har ju Dagens Outfit men eftersom jag mest går runt naken om dagarna så är ju inte det mycket till outfit  eller hur? Nej just det. Därför mina vänner ska ni idag få morgonens mongofoto. Så här ser jag ut idag när jag dricker te och snackar bajs. Vilka rubriker det kommer bli!!!

Fantastisk fotokvalitet men vad gör man när batteriladdaren ligger i italien?


För övrigt pratar jag med Christer nu, vill ni ha en bild på ännu ett mongo? mohaha... En nidbild jag just hittade på min mobil .
Har jag inte helt fel för mig togs den i sommras nere vid sundspromenaden i Malmö? Innan en helt bisarr kväll...
  Något mongo va?


Sen är jag bara tvungen.  Drinkarnas drink. Bakfyllans bekämpare och en av de få drinkar som det är helt acceptabelt att dricka innan kl 10 på morgonen.



Nu bär det av till stan för stenkastning och hjälmpåtagning.

Miami Minsann...

Länge leve Miami. Jag är inte alls avundsjuk utan känner bara osjälvisk lycka för din skull Bemme.. Eh... Just det..

Här är en liten jämförelse hur de kommande tre veckorna kommer se ut för oss.

Bemmes liv:

     

Cissis Liv:


  

Regn och Västra hamnen. Ingen bra kombination. Speciellt inte med Malmös favoritväder, Blåsigt!!!

Villket ser mest lockande ut???










God morgon själv kära vän!

Åh underbart vilka vackra bilder på mig som finns ute i omlopp nu! Jihoo Cia! Lovely!!!
men hämden är ljuv så att säga ;) sista arbetsdagen innan MIAMI!!!!


God Morgon Bemme bus.

Jag har lekt lite men nu är klockan halv fyra på natten och jag bör sova om jag inte vill missa min tvättid i morgon...
men men.. det är ändå ingen som kollar här så gör ju inget om det är lite halvdant just nu..hahaha

nu ska du väl snart stiga upp.. pusss

Jag är en byfåne.

Bemme har startat krig ser jag. Öga för öga och tand för tand..

Håll tillgodo med denna fagra nuna, fångad på bild på ett Max någonstans ute i Sverige en vinterdag 2007...



VARNING! Denna varelse är icke att leka med. Bli inte lurad av dess fåniga utseende utan BE AWARE!


Mat mat mat...

Jag älskar mat, mat i alla dess former... mellan målen är det aldrig fel med flingor.....

Ny och Fräsch...

...Är jag. Bemme däremot har kanske inte världens högsta krav när det gäller hygien. Men alla kan inte vara lika bra som jag och jag älskar ju henne för den hon är.

Alltså... Nu har vi startat en ny blogg. Just för att det inte finns några bloggar... eh.. just det. Nej poängen är att bara vara totalt meningslös. Meningslösa inlägg, Meningslösa liv osv.

Trots det kräver vi total världsdominans och detta är första steget mot detta.

Så underkasta er denna högre makt och välkomna till Bemme och Cissis BootieBlogg!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0