Minipiller suger!

Är det meningen att man ska ha mens sex veckor av åtta? För så fungerar mina nys bajspiller. JAG ÄR ARG!!!! Jag vill ha tillbaka mina gamla braiga piller... Men nej nej, det sätter blodrövtrycket stopp för.

Kul att jag just bokat resan till Göteborg. Någon kommer bli sååå glad över det här. Ungefär lika glad som jag.

FITTA!

Ja bara för det ska jag över till Lisa och dränka mina sorger i vin. FAN!


Så Göteborg dådå

Ja. Det blir nog så iaf. Trots en del orosmoment. Det här är eh.. ja vadå? Flickan jag ligger med? Min sommarflört? Haha, jaja never mind, det blir nog bra.

Och varför ska dom cpa med tågen? bajs bajs. Åka ersättningsbuss låter sådär. Men om inte annat får man ju en rökpaus.

Nu ska jag fortsätta mitt SATC- maraton...

Haha. Har för övrigt tillbringat någon timme ute på Ribbanfältet för att hjälpa Lilla Lisa hitta sin mobil och sina lägenhetsnycklar som hon tappat... Men tada, vi hittade båda tillslut, precis när vi gett upp.
Ibland ska man ha tur minsann!

Torsdag och en ny Freebra

Idag ska jag ta mig in till stan och se om jag kan hitta en ny freebra.




Har haft en i ett antal år och den har väl sett sina bästa dagar så nu är det dax för en ny. Kanske är det inte världens sexigaste bh, faktiskt riktigt ful och läskig, men den fungerar perfekt! Jag vet inte vad jag gjort utan min, så många klänningar man inte kan ha annars ju... hihi. Fast man får inte svettas för mkt för då kasar den av. Hände mig en gång på ett snuskigt tåg mellan Antibes och Golfe Juan i Frankrike, det var otroligt varmt, ingen AC och bara supervarmt...Så vem svettas inte då? Bara det att helt plötslig kände jag att bh:n kasade och helt plötsligt satt på magen ist... Ja Jules och Paul tyckte iaf att det var dagens roligaste, jag kan väl inte säga att jag höll med men sånt får man bjuda på.

Iaf, bra är den så nu ska ny inhandlas.

Jag vill ha en ny katt.. bl.a.


En grå, långhårig hona. Eller den behöver inte vara långhårig.. Och kan gå bra med en hane också men grå måste den vara. En speciell grå färg som bara jag vet är den rätta.

Sthlmaren var dum igår. Eller trög. Så nu är jag sur, inte säga cp saker. Nu ska jag visa min rätta sida, den sura och bittra sidan så ska han nog få äta upp vad han sa. Funderar på att ignorera hans samtal i ngra dagar men tveksam på att det fungerar på denna mannen... Hm, annars ska jag högt och tydligt säga att jag är sur. Vilket jag redan gjort iofs.

Åh dessa korkade män. Ska skaffa en ny rabbit ist. Säga vad man vill men dumma är dom iaf inte. Och dom säger inte korkade saker, dom gör inte fel och dom snarkar inte. Och klart man kan gå ut och äta på restaurang med en, man får bara vara beredd på att folk tycker du är knäpp och kanske blir utkastad men vadå. Det går ju om man vill.

Ja oddsen talar för att Sthlmaren snart, mkt snart, kommer bli utbytt mot en dildo.

Tisdagsmorgon i Malmö

Ja i morse gick jag upp tidigt, redan vid sju faktiskt för att gå in till citykliniken och ta lite fler blodprov (6 rör för att vara exakt) och ett nytt EKG. Inte världens roligaste morgon kanske. MEN... För det första hade jag en mkt trevlig sköterska som dessutom kunde sina saker och för det andra, när jag tog en liten omväg runt Lilla torg på hemvägen så stod radio Mix Megapol 107,0 där och bjöd på kaffe, fralla och kanelbulle. Så kunde man tävla också men det hoppade jag. Men fralla och kaffe sådär på morgonen, ja varför inte?


Genast blev min morgon mycket bättre!

Nu ligger jag i sängen och läser tidningen och dricker te. tror mig dessutom ha hittat anledningen till alla dessa räliga bananflugor som bosatt sig i min lägenhet. Gammalt och mkt äckligt te i tekannan... AHA, nu är det borta och ni ska era äckliga flugor!

AH, ljuvliga morgon.

Jag tänkte ju nästa gång byta till en Iphone.

Så dyker den här godingen upp, mitt favvomärke till råga på allt! What to do now?


I fall att du saknar SantaLuring

Dom små rara hästarna har semester, för första gången tillsammans... And they love it...=)

 



















Båstad 2009

Vilken kväll det blev igår!! (att  jag är vaken är ett under men jag är fortfarande berusad) haha. Igår var helt galen, Madison och sen Loft som ägde igår! Eller jag ägde loft! Big time. Underbart roligt.

Men vems är den svarta tröjan jag hade men mig hem och vem har satt et klistermärke på magen, långt under klänningen? I dont know..

Hahhaha...

Jag vill tillbaka ikväll igen!

Vilka plågor. . .

Mitt huvud bankar, min kropp skakar, jag är torr i munnen och troligen döende.

Ja det handlar om att jag är så bakis så jag nästan skulle kunna avsäga mig rätten till att dricka alkohol igen. Men bara nästan. En sån sak skulle jag givetvis inte göra.

Men jag förstår inte hur jag kunde bli fullast på Lilla Torg? Glad och full var jag så länge vi satt inne på Moosehead men när vi begav oss in mot Koi så slog det till. Världen snurrade och jag med den. Så jag böjade bege mig hemåt men kom bara ca femtio meter. Var tvungen att stanna och hänga lite på staketet till Moosehead.  Vår servitris frågade om hon skulle ringa ngn.. (förstår ni vad borta jag va här?) Sen kom en okänd men mkt vänlig gentleman som förklarade att han skulle inte uttnyttja mig (jaja, försök bara) utan bara hitta en taxi åt mig. Vilket han gjorde. Så då åkte jag hem. Fast taxilassen tog bajsmycket betalt för att köra mig hem. Bara för han inte hittade i Malmö. Dumma böld. Hemma så.. eh eller ja det skriver jag nog inte. Jag kom i säng tillslut och soooov tills nu. Nu måste jag ha vatten. Nu.

Så ja idag vill jag bara gömma mig under täcket och läka min kropp.

När kommer sprit som inte gör en bakfull? Uppfinn nu tack!

Smoothie och solbränna

Ja väl hemma och hungrig. Gjorde en smoothie. Fast idag blev den lite annorlunda och mkt god!

Hade i ca:

3/4 banan
1 dl lättyoghurt
1 dl avrunna sojabönor
1/2 dl svarta vinbär
1/3 avocado


Mixa så allt blir slätt, inte gott om det är små skalbitar från vinbären tycker jag men det är väl en smaksak. Iaf blev den jättegod och mättade riktigt bra i och med sojabönorna och avocadon. Aldrig tänkt på att ha i sojabönor innan men det blev super!

Nu är jag alltså promenerad, mätt och glad. Fattas bara att solen skulle kunna komma fram så jag kan steka på stranden! Jag behöver sola desperat mycket. Tacka vet jag Frankrikes sol, där blir man brun... Kolla själva, men här hade jag iofs jobbat i en månad så brännan hade försvunnit en hel del! Innan dess var jag i stort sett svart...

Ombord M/Y Atlantica Seconda sommaren 2008


Men istället för sol har himmlen öppnat sig. Det vräker ner regn. Dax för film ist då...

Morgonpromenad

Ja nu är det dax att ta sig en morgonpromenad, innan man äter ngt.. Bättre så. Tror jag ska gå längs de nya husen nere i hamnen och se om det dykt upp några roliga butiker eller så. Jag saknar ett bageri här nere. Fast det hade varit faaarligt. Bröd är ju en av mina laster. En STOR last. Men det 'är ju så gott. Och en croissant! Åh nu blir jag så sugen så jag måste röra på mig...

Jag saknar våra lugna frukostar i Antibes eller Cannes. En caffe au lait och en croissant. Och om man ska lyxa till det ett flarn... WHY AM I NOT THERE?



Lägg band på dig tös!

Ja nu får jag nog börja hålla lite mer i slantarna.. Förstår inte hur det kan komma sig att min garderob bara fylls på och på fast jag inte bode handla. Jag ser det som ett beroende. Eller ett behov av att äga mera! Haha.

Nej usch. Nu är iaf Gunnar tillbaka på Mas, tack och lov och i morse kom Sthlmaren på snabbvisit innan han åkte till Frankrike. Okristligt tidigt på morgonen. Får snart börja uppfostra honom så han bara gör som jag vill. Hihi.

Dominera mera.

Såg ni Sex Education igår på tv 3? Snacka om närbilder! We love it!

Usch.

Det kliar och skaver och är varmt och jobbigt.. Jag fuskar. Mohaha! Fast bara lite men annars skulle min arm ramla av pga smärtan...

Förövrigt ser vädret ut att ändras drastiskt. Från varmt och soligt till kallt och regn. Bajs.

Kom på att mannen kan ju ta med min jacka från Sthlm eftersom han kommer inom och hälsar på innan deras Frankrike-resa.

Jag längtar tills i morgon när plågoanden Gunnar ska tillbaka till mas. TTYN, as Paris would say.

Vad man får stå ut med...

Ja så här ska jag gå runt hela dan och hela natten... Dock har jag tagit av lådan från magen för det är ju sjukt obekvämt... Sen är den ju cp, om jag är ute och går och den ska mäta så måste jag stanna och stå stilla som ett fån i 1 min eller tills den är klar och är den inte nöjd med mitt stillastående så piper den ännu argare, pumpar upp igen men hårdare och tar om. Och nåde mig om jag pratar när den ska mäta. Då blir den också sur... Grr..





Ny dag, nya tag

Ja och så är det fint väder. Troligen bara för att jag måste åka till Mas och klinisk fysiologi istället för stranden. Känner mig inte speciellt road och dessutom varför ta ett sånt test nu? Jag äter ju medicin så trycket bör ju ha gått ner. Jäkla onödigt, var ju sugen på att gå ut ikväll också men nej nej nej...

SUR är vad jag är. Precis som Babben. S U R !

En legend har gått ur tiden.

Man kan inte annat än att bli berörd när världen sa goodbye till Michael Jackson tidigare ikväll. En minnesceremoni fylld av briljant musik, hyllande tacktal och tårögda förväl..


Dottern Paris i tårar avslutade talen.. (bild: Nyhetskanalen.se)


Må vara så att han på senare år har förekommit mest i tvivelaktiga sammanhang men utan att dömma eller försvara bör man ställa sig själv frågan, hur hade man själv påverkats av att leva sitt liv i ständigt blickfång från fem års ålder? Kanske inte så märkligt att det blev lite för mycket till slut.

Dock kan ingen komma och påstå att det var något fel på hans musik eller hans budskap. Ett modernt musikaliskt geni som kanske var något före sin tid med med ett budskap om att fred och lycka tillsammans inte var någon omöjlighet.

Kanske ska man vara tacksam för att man växte upp i en generation som Michael Jackson fortfarande var en del av . För vem har inte lyssnat på Heal the world, Thriller, Bad eller några av de andra hitsen och bara älskat musiken?

Hans konserter som fick folk att svimma i massor, fans att gråta och skrika sig hesa innan han ens börjat sjunga hör nu till The History och må vi alla minnas honom som den han förr var och inte den han tillslut blev.

In our hearts forever.




Michael Jackson  1958-2009

Åh, hittade en bild på skorna jag vill ha...


Vadan detta?

Har jag sagt att det är OK att lämna underwear liggandes i min lägenhet?! Nej tror knappast det.. UT med dom genom fönstret, genast!

Dessa män!

Vill man va fin får man lida pin...

Bara för din skull Bemme, nu ska du få bevittna min smärtsamma väg för att bli hårlös under armarna.

1. Låt växa till det är snuskigt långt...




2. Värm det ondskefulla vaxet. (Den nya spateln är lite formad som en penis...hm, för att det ska bli roligare att vaxa lr?)



3. Smeta på vax och på med remsa.



4. Stålsätt dig mot smärtan som komma skall, dra och beskåda. Första draget ger bäst resultat... Det andra är bara smärtsamt. Kolla, man ser till och med rötterna!



5. Kolla blodet!





6. Upprepa tills allt hår är borta.

Sen dog kameran... Men det blev bra, till slut....

AJ! 1000 ggr värre än bikinilinjen!

Lillis 2 år

grattis Lillis 2 år!!!!!!!

3 veckor!

Och det kommer meeera...

 

Ny frisyr som jag fixade till när jag var i Sthlm.. Dock inte lönt att göra så i Malmö för här blåser det ju konstant..

Och ett par nya skor.. Dom andra har jag inga bilder på just nu...



Och det finns ett par nitpumps, riktigt höga, hos Deichmann.. Jag ångrar att jag inte köpte dom för dom va sjukt coola och billiga.. Men hade ju redan köpt tre par,.. Jaja, jag ska in och kolla om dom finns här i Malmö... I så fall är det ju ett sign eller hur?

Tisdag.

Ja så var man tillbaka i Malmö efter en välbehövd minisemester hos mamma på landet.. =) Sol och bad vid poolen är väl det jag sysslat mest med.. Och shoppat lite och ridit lite.. hihi..

Kolla min underbara nya rosa klänning jag köpte igår.. Underbar färg va?



och ryggen..


och så blev det lite söta underwääär...





Fina va?

Trampbåts äventyr..

lunchen började på växjösjön där båda kontoren möttes upp för en trevlig lunch på sjön....



solen varade i ca 10 min sen brakade ovädret låss...
dyngsur under ett parasol på stranden avslutades lunchen i stället! sen var det bara att knata hem och byta kläder... men pratade med cia så det blev bäst ändå!!!

mobsi sjuk....

lilla mobilis låter som en tonåring i målbrottet, och somnar utan förvarning... dags att lämnas in på lagning... 4de gången
 detta året...mjao

RSS 2.0