Bandana chock

fann denna mindre passande bild i ett arkiv som det stod "öppna ej " på, never ever again röd bandana! hahahaha

Tid att gå till farbror doktor

Ja eller till labb iaf för nya blodprover... Underbart.. Ska dom på att sticka i mig igen. Blåmärket har ju just försvunnit...

För övrigt är jag lite irriterad. Folk är så himla lustiga...

Duktiga jag.

Ja faktiskt. Har precis fått reda på att jag klarade BÅDE Ekonomitentan och Arkitekturtentan!!! Och jag som mådde riktigt dåligt när jag skrev dom... Ekonomin måste ha varit ett gränsfall men oh vad skönt det är att vara av med den! Den låg och lurade i bakgrunden hela tiden... Men nu är den alltså gone.



Skissen till vårt balanserade styrkort. Kanske inte helt seriös men roligare än många som redovisades!


Jag fick Vanish i ögonen i morse.. Kan ju tala om att det är lite sådär lagom kul.. Men det jag behandlade blev rent iaf..  Grät nog i en timme efteråt dock.. Haha... Sved bara liiite.


Jag skulle ju solat idag men solen är borta. Typiskt va? Aldrig som man vill. Men istället har jag sovit sen kl tio i morse... Var tydligen lite trött efter igår...

Whatever.

Jag vill se en bra film, vilken??

If I Could Turn Back Time.

I would..

Vilken söndag det blev! Absolut inget att klaga på! Först åkte vi ut till stranden i Höllviken och spenderade tre timmar i solen.. Vi var faktiskt till och med i och badade, inte bara doppa sig utan verkligen badade! Det var så underbart skönt så det går inte att beskriva... Dock var vi vid fyra-tiden tvungna att bege oss och gick till bilen.. Vad hittade vi där? Jo en Parkeringsbot! WTF?"!! Får folk inte njuta av solen utan att behöva betala 300 för olovlig parkering? Har dom inget bättre för sig en söndag utan att åka till stranden och böta folk? Dålig stil och sjukt snålt av dom äckliga blodsugarna,,, (ok, lite att klaga på)

Nåja, väl tillbaka i stan blev det en runda till Maxi, handlade frulle och sen hem... '

15 min senare var det dax att köra in till Centralen och hämta sthlmaren... Inte helt fel det heller... Vi bestämde oss för att gå tll Lilla Torg och det var sjukt mysigt. Inte så mycket folk som på Lördag/Fredag och bara nice chill. 6 drinkar blev det... och en kaffe. och en toast bengt. och en tryffel. I like Mango Passion och Bloody Marys!

Framåt ett-tiden gick vi hem till Västra Hamnen och vad som hände sen... Ja... Haha..

Och när jag körde in honom till Centralen i morse så var där två måsungar ute på promenad med sina måsföräldrar.. Dom va så små och söta.. Lite vingliga och yra!! Det var dock inte mamman som jagade bort allt som kom i närheten! Duktig Mås!

Min söndag...

Kl 05.00 var det bara att stiga upp.. Sätta på sig en söt klänning.. Lasta katten och köra till Kalmar där dagens utställning var...

Lilla duktiga Empi charmade dommarna och tog sitt första CAGCIB!!!


Söndag och uppe med tuppen..

Nej det var väl till att ta i men uppe vid halv tio en Söndag tillhör väl ovanligheterna.  Sanningen är den att jag har tvättid kl 10-12 så då kan man inte ligga och dra sig... Under tiden det tvättas så ska jag städa... Efter tvättningen måsta jag smita till Maxi och handla lite så kylskåpet inte ser så tomt ut... Lite frukt iaf så de finns något att smaska på..

Sen ska jag lägga mig i solen! Lovely.. Hade velat åka till stranden men idag kommer ju mannen från Sthlm och hälsar på mig... Tror han  landar vid tretiden så stranden blir för stressigt!  Får väl göra som hela Malmö och ligga vid sundspromenaden...

Well dax att stiga upp och pausa filmen
The Young Victoria.

Later!

I'm BACK!

Och vilket vecka det har varit... Underbar.. Men så mkt som hänt att jag hinner inte skriva det nu men det kommer senare.. Nu ska jag vandra in till stan och köpa nya örhängen och vin... Sen om det blivit soligare så kommer jag placera mig i horisontell ställning på ngn solig plats...

Bemme, i wanna see  u soooon! hihi

Me and Saaaantana!!

Min gulliga lilla häst!!!!!


Igår var det paddling.....

Men det blåste för mycket så vi kom aldrig i vattnet... hihi



Min nya lilla bil...

Perfekt för i sommar Cia darling.. eller vad säger du ;)


Två tuffa grabbar....

På min underbara rosa moppe!!! Så sött!!!



ooo världens roligaste bild

Var inne och spanade på vår gamla internatskola, Bollerup och där fann jag denna underbara bild. Tagen under en tappskolektion, dvs jag står och övingsskor på döda hästben.. Vilken underbar skola..

//B


Empire goes for Grand Internationell Champion!

Nu börjar tävlandet igen! På söndag ställer vi ut för första gången för i år i Kalmar. Vi är nu i klass 5, Internationell Champion och ska plocka cert till klass 3 så att vi sedan kan bli Grand Internationall Champion. Nervöst för nu är det svårt!!!! Men Empan är fin! Håll tummarna... Empire blev Sveraks bästa BIV 2008. (Bäst i just den färgen)


sju veckor....
 
champion

Best in Show

Besudlar min lägenhet

Jag går runt i min lägenhet, fortfarande omtöcknad av alkoholintaget sedan helgen... För att vara exakt... var det nog torsdag det hela började... 
Plötsligt ser jag något i mina sömndruckna ögon som inte borde vara där!! jag skakar på huvudet och tittar igen!!! Vardagsrummet har blivit invaderat av två stora svarta monster. Jag tappar kaffekoppen i golvet och skriker WTF!!!! I vardagsrummet står det största j***a högtalarna ni kan tänka er! Soffan som rymmer ca 10 pers ser minimal ut. TVn har försvunnit! Dessa svulstiga svarta blanka monster har tagit över. På golvet står deras tre äckliga barn! eller mini kopior av de stora!
När godkände jag detta? Moment of weakness?? Vad ska jag göra? Mina lampor syns inte, min annars så vackar lägenhet ser ut som en ungkarlslya. Det luktar till och med gammal man i vardgasrummet! Otäcka apor försvinn! Kan det vara att jag såg fel???

Ska se om de står kvar när jag kommer hem idag!

määäää!!!!!
*B*


GB glass...

alla glass älskande tjejer här är glassen för i sommar...

film för mig

åh du är juh underbar skruttan... du sitter nog på tåget... jag ska börja rita,... rita rita riiiiita! Ibalnd är det   jobbigt att rita... hihi!!!

Såg en man som var ute och körde med en kundvagn idag, fast på helt fel ställe... undra om han var frisk! Hästarna ute.. men inga täcken på och nu kom regnet...

/B

Bemme

Jag har gjort en sån fin film till dig som jag skulle ladda upp.. Men programmet la av och bajsade ihop så det bidde inget.. Du får se den när du kommer hit ist.. kyss

Stulna juveler..

Haha, jag har stulit igen.. Tihi... Nåväl. Jag vill ha skidsemster nu. Jag hade varit snyggast i backen. Nejdå, jag är inte dryg alls... Men kolla skidbyxorna, Är dom inte ljuvliga så säg? R O S A !!


Snygg bränna till midsommar...

Ja den börjar bli bra, inte 100% men det har ju varit en dålig sommar so far så det är OK... Nu ska jag ta mig in till Centralen här i Malmö och hämta ut min tågbiljett tills i morgon... Var ngt fel med mobilbiljettsystemet så får snällt gå och hämta ut den. Och eftersom jag åker rätt tidigt i morgon så gör jag det idag om det skulle vara ngt klabb!

Betänksamt va?

Solen har varit framme och det var underbart skönt på balkongen! Sol, hemmagjord banan/nektarin/apelsin/citron smoothie och en god bok..

Biljetten är hämtad, packningen förberedd, mat fixad.. Im done!

så trött...

Mmm... hur mycket jag än älskar att vara i stallet, så gör det en så himla trött! Igår var jag och tränade, vilket gick väldigt bra, fortfarande lite problem i skritten ;)... sen lastade jag ur.. klockan var då halv tio.. sen var det bara att putsa, mocka bära vatten, parkera släpet mm... hemma vid elva.. men  men han se lite av hells kitchen... I sommar när jag lever livet ska Cia passa och sköta om mina prinsessor..

men hotell bokat i barcelona nu :) Tänker numera alltid på vad Cias mamma sa när Cia skulle flytta in i en etta.. " man kan inte bo som en apa" samma inställning har jag mot allt nu! Så det blev ett four star, spa /  sport hotell... ( sport vet i fan why men men) fint ser det ut att vara iaf..


snart är det midsommar... hihi

Puss B

Måla måla nagel..

Målar naglarna babyrosa.. Its lovely and soo hot!


Ja...

Och jag ska vara brudtärna... Den vackraste tärna världen skådat...



Im happy for u my darling!

åh guetta

Åh Cia vad underbar du är som även du fallit för denna underbara låt! Världens bästa låt! mmm O guetta är så het..



Fuck hittar inga bra hotell i Barcelona! Cia heeeelp me!!!

btw jag ska gifta mig... hahaha  

Årets sommarhit!

Utan tvekan, David Guetta feat Kelly Rowland! Och videon är grym! Lovar, denna kommer att gå varm på alla sommarfester som är något att räkna med!




Och btw, ärade nya hyresgäst, kan du flytta chipsfingrarna ur påsen och rensa upp lägenheten själv?? Idiot. 

Dagens inköp..



Rosa innetofflor.. Fina och perfekt för mitt barnsligt rosa beroende.

Åt Siciliansk glass i Västra Hamnen.. Så ska glass smaka... Åh vad jag längtar tillbaka till Yachting, medelhavet etc... För där finns den underbaraste glassen.. Säger jag som inte ens gillar glass...


Blåmärke sen blodproven..

Som jag tog för tre veckor sen... Eller mer... Ngt är inte helt ok om blåmärket syns så här mkt fortfarande?


Ska vi kryssa du och jag Bemme?

Jag tycker vi ska ge oss ut på kryssning och leka svennebanan. Man ska inte dömma ut innan man provat säger jag och vi skulle ju bli kungar på båten..!

Kolla här -> Vilken tycker du?


Vad säger du om den idén?

Måndagssol månne?

Åh, jag hoppas det är stålande sol ute idag så jag kan lägga mig och sola.. Tantsjuka Cia har nämligen ledigt. Ohc behöver sola. Två flugor i en smäll med andra ord...

Fast jag har ju tvättid kl 12.. Men om solen strålar ner på mig så går det ju att ändra....

Varför är Msn så förbannat jäkla bajscp idiotiskt!!!

Standard gateway verkar vara offline... IN MY ASS!!!! Vad är det för fel på datorn eller msn för jag blir cpknäpp när jag inte kan logga in pga detta idiotfelet!!!!

NÅGON SOM KAN, GÖR NÅGOT ÅT DET!!!

En kväll med rosa tema...

Jag ska bli som en Barbie. Därför gick kvällen i rosa, från topp till tå....  Jag måste säga att jag tycker jag är så het så het. Eller kanske smått nerd. I dont care. I Do What I Want! Sen har jag haft smörjkväll, så hela kroppen är glansig av olika krämer och oljor men den stackaren var så torr så det var på tiden... Älskar mitt Body Butter som luktar passionsfrukt, är från ngt helt naturligt märke och innehåller bara naturliga ingredienser. Det låter lite geek det med men det är skitbra.. Fast det ska det väl va eftersom det kostade 700 kr...

Och jag har ett nytt favvonagellack, Mavalas Riga! B A R B I E!

 

Mohaaaa...  Jag är snyggast i vääärlden.... Äh nu ska jag lägga ner mitt cp-ryck och bli som folk igen.. Jag är mest ironisk och trött på mediokert blogginnehåll.


Söndag

Idag står på schemat stranden och besök hos lisa...

Ja det var typ allt.

Fredagskväll med Disco-Bowling och Whiskey Tango

Ja, måste erkänna att jag var lagom intresserad av att gå ut igår.. Hade småjobbig huvudvärk och var trött... Men sen kom Sir Richard på den fantastskt goda iden att vi går och disco-bowlar på Big Bowl.. Haha.. Precis vad jag kände för. Ett ställe där man garanterat inte springer på något känt ansikte och samtidigt får en klassresa utan dess like..



Nåväl, Såklart vann jag alla tre omgångarna.. Stolpe, Richard, Carro och Christer fick se sig besegrade av bowlingmästaren... Utan större problem ska tilläggas. Men det är ju klart, det är svårt att slå mig när jag får strike nästan varje gång...

Hoho.. Sen bar det av hem till Christör. As usual. Trevligt. Jaja.. Orkar inte skriva mer.




Attans, nu ljög jag visst lite igen... Nåväl. Det är sånt jag gör.

För övrigt har jag ett TV-tips som ingen får missa. Rasmus På Luffen går nu ca kl 14.00 på TV4.. Missa inte. Världens sötaste Lindgren produktion. Och nu talade jag sanning...

Haha, annars har jag idag blivit bjuden på godis och Kaffe med pratstund av min favvoturre.. Min närbutik är bäst!

Reclaim Västra Hamnen..

Ja idag ska en grupp om minst 200 aktivister inta vår stadsdel VH i Malmö för att protestera mot "de rika svinen" och om bostäder för alla. Ja jag håller med om att alla måste ha någonstans att bo men detta är ju het fel sätt! Och vem säger att befolkningen här ute är rika? Hälften av alla som bor här är säkerligen belånade upp över öronen och hur ballt är det egentligen?

Men att dom ska komma hit och ställa till bråk för alla oss som bor här tycker jag är löjligt och dumt. Gör er röst hörd på ett fredligt och bra sätt istället för att förstöra! Är det någon som förstör min lägenhet kommer jag inte att sky några medel och troligtvis slå dom i huvudet med en stekpanna. ARG!

För fan, väx upp och bete er som folk. Skaffa ett jobb vetja så kanske ni också kan bo i Västra Hamnen en dag.. Om det nu är något att egentligen sträva efter... Nej nej, hela deras idé vittnar bara om okunskap och dummhet, föga förvånande men iaf... Det roliga i sammanhanget är ju att det bildats ett medborgargarde här i hamnen som ska gå emot och skydda vår stadsdel.. Its gonna be a big fight.... Jag tror ärligt talat jag flyr fältet ist..



 


Haha..

Bemmes kanotfärd önskar jag att jag sett!

Jag ligger i sängen och är lat. Fast det får jag vara nu när jag är tantsjuk tycker jag...



Köpte nya kläder idag. Bara för att.

Bilderna jag lovade...

Ja nu har jag krupit ur mitt gömställe där jag varit i en vecka... Men Malmö visar upp sig från sin värsta sida och försöker slänga omkull mig när jag mycket diskret och obemärkt försöker ta mig in på solariet här i VH... Nej nej.. Dörren slets upp och jag med den.. Folk kom till min undsättning och vidare diskret blev det inte..

Nu har jag alltså 24, inte 25 som Bemme falskt försöker få det till... Hehe....
Det är inte kul. Det är jobbigt. Men men.. 

Här kommer två bilder från Lördagens premiär av strandbaden som slutade i fyllekalas!!


Började städat...


Sen drog jag in shots till alla... Där slutade lugnet!

Kanske jag är äldst på stället men jag har kortast klänning också så det så!!!

cia är fortfarande borta...

Vad händer igentligen när man fyller 25? Cia verkar ha tagit det hårt och gått under jorden. I normala fall, pratar vi ca 5 timmar på datan, ca 20 mess  o minst 1 timma telefon.. på en dag...men nu inte ett ljud.. Kan det vara att hon gömt sig på landet o leker på sommarängen med Babuska o Leeego? Hihi!!
Igår var jag o paddlade kanot, eller kajak. Man satt två stycken i varsitt hål. Min var gul och hette Albatros! Det började med att jag kom 30 min för sent för jag körde till fel båtklubb. Sen satt hela paddelgruppen o väntade när jag kom inkörande på min rosa moppe. Snygg entré som alltid ;) Men paddelfröken var bitter!
Sen var det dags att sätta sig i båten. Jag fasade för mitt liv hela tiden.ville dräpa med paddeln ;) Sen skulle vi paddla i grupp! Grupp paddling!!!  Då tändes tävlingsinstinkten! Jag skulle vara först hela tiden. Så jag paddlade hysteriskt!!Svetten rann! Men först var jag! När vi äntligen kom hem igen skulle båten tvättas, aldrig i livet! Jag smet!

I morse var en hemsk morgon, fanns inget kaffe hemma. Så jag sitter o surar..
Lämnade bilen på servic,.. aj aj aj kommer svida... Jag har en volvo. Vem fean är 24 år och har en familje bil. Jag kan lika väl köpa polotröjor , bekväma skor skita ut några äckliga snoriga mongo barn och hänga med de andra feta 40 plussarna som har volvo. Hehe älskar min dragbil! Jag är nog den ända som har princess stickers över min bil! Har pyntat min hästtrailer i rosa också! Min bil!!!!



Idag startar Maria (bordsgrannen) vättern rundan!!! Håll tummarna!!!!!!


/ Bemme... lovat o skriva vem som skriver... hahaha

Vår älskade Katla...

ser ut så här...

Emmas examen

Efter tre år på Växjö Universitet är hon äntligen klar byggnadsingenjör!!! Grattis Emma!! Festen va på Unni med luka o Sebbe som DJ... Emma o jag har gått i samma klass sen 1:an på lågsatdiet.. hihi



Emma o jag



Emma jag och Maria



På väg till Sivans,,,


Maria till vänster, min roomi på jobbet, blev framröstad som årets snyggaste lärare.Hihi ;)

semsterplaner....

så nu har jag bokat resa =) det blir en vecka i Barcelona och en vecka i Prag!!! Tyvärr missar jag sensation white, den 4 juli i Amsterdam för att min dumma syster fyller 30 år då=( Määä!!!!


Grattis älskade vän!!!

på din födelsedag!!! Hoppas du får massa tårta!!! Ringer så snart jag tror du är vaken!!! Love you!!!!

hurra hurra hurra hurra!!!!


Nypremiären av Strandbaden

Som det ser ut just nu blir det iaf Strandbaden ikväll, kommer säkerligen bli trevligt om än oerhört mycket folk! Får avlägga rapport sen om hur det blev!
Har inte sett stället sen det brann ner...

Innan..



Nya prototypen



Jag lyckades just skära mig i handflatan av min nagel, hur lyckas man med det eg? Det svider!!!

I morgon får jag rida Doddan igen..

Fina men smått korkade Doddan...











Fel på sköldkörteln..

Har dom kommit fram till... Och dåliga blodvärden... Båda sakerna kan man ju komma till rätta med men om det är riktigt illa med sköldkörteln så kräver det livslång medicinering..

Ja, det är ju inget jag kan göra något åt just nu.. Mest ledsen över att det ser ut att bli en sommar i Sverige...Jag vill ju iväg till Frankrike... Men vi får se.

Idag skulle jag ha sovmorgon men vaknar upp med sprängande huvudvärk och kan inte sova...Så jag kokade lite av universalbotemedlet, även kallat te, och gick sen upp hit till min kära säng för att titta på en film.

Störigt att första dagen efter terminens slut så är det inte fint väder och jag kan inte ligga och sola som jag hade velat....


Idag är det för övrigt Sveriges Nationaldag. Tjoflöjt för det.

Så mycket ljud

Om man anländer till jobbet runt sex, nyvaken och kaffe nivån än så länge är ganska låg. Varför kan då inte folk förstå att man inte vill prata! Och vid varje rörelse göra ljud! Hemska ljud! Vem fean bräker halv sju på morgonen! Tyst med dej dumma kossa!!! Eller visslar en hemsk melodi så att man flyger upp från stolen. TYST!  Eller skrammlar md nycklarna! TYST! Låt mig va! Prata inte, låt inte. Dumma apa! Och våga inte dra några skämt! Känner att jag är fylld med Katla! Katlaaa!
Jag ska sätta upp en lapp!

Annars är dagen underbar! hahaha!

stackars stackars dej Cia... kom hit istället.

Jaha, som vanligt?

Helgens planer som lät så kul för två veckor sen har visst helt flutit ut i sanden. För vem bryr sig?

Think about it.




För övrig var blodtrycket lika högt idag. Vilket betyder fler läkare. Vilket betyder framskjutet France.


Allting går verkligen på räls just nu. Down Hill.


Hemma igen..

Nu har blod tömts ur min fagra kropp och ett blåmärke börjar framträda på min högra arm. Ekg är taget, visade ingenting vilket är skönt... Jag är inte gravid och salterna i kroppen är OK. Så då är det bara att invänta resterande provsvar och se vad blodtrycksmätningen i morgon visar... Håller tummarna för att det har stabiliserat sig till i morgon...



Läkaren sa att jag borde ta semester och varva ner. Ja och hur ska jag hinna det var det tänkt? Nu ska jag ta tag i mitt studerande ett tag...


stress... o nya visit kort....

Finally! Jag har fått mina helt egna visitkort! Coolt or what! Skitsnygga! Min titulerade arbetsuppgift är CAD.. ho ho ho!
Cias projektarbete är utskrivet och postat!!! (lucky u that u have me) Hästarna är klara för dagen... Lukasz skivor är brända o klara och låtlistor utskrivna... I kväll vankas det fest!!! Jag ska ha min ljuvliga blå klänning, och guldskorna är omklackade! Wuhu!!!

Ska försöka hitta ett korallblått hårspänne.. var kan jag finna detta???

140/101

...låg mitt blodtryck på under mitt för dagen andra läkarbesök. Totalt blev det tre besök idag och i morgon ska jag dit för fler prover och ekg och på torsdag nytt blodtryck... Och sen även nästa Onsdag... Vad hände med min avsatta pluggtid? Och lugn och ro? Nej, jag är så stressad och vad det nu kan vara så jag har ett blodtryck som en 100 åring...

Jag gillar inte det här.... Vad är fel?

Rutin som blev till akut..

Istället för att bara gå och få mitt nya recept så visar det sig att mitt blodtryck är alldeles för högt och de skickade mig till en annan läkare... Som skickade min till en annan läkare.. Så till läkare nr tre ska jag i ikväll för att börja kolla upp vad som är fel...

Kul. 24 år och lika högt blodtryck som en gammal fetknopp...

Och bara för det har det inte blivit ngt pluggande idag... Den tentan lär jag ju inte skriva iaf...

Bajs.

Projektredovisning klar!

Och det gick hur bra som helst, trots mitt tvivel... Kan vara för att en del i klassen var riktigt kassa... Nej men generellt var dom flesta bra...

Smakprov...




Nu ska det bara skickas in och skickas på tryck så är det klart..
Så för att slippa tänka på sånt jag inte ska tänka på så ska jag sätta mig och plugga ekonomi. Istället för att sola. Det låter inte likt mig.... Tänk vad ett söndertrasslat privatliv påverkar skolan....

Längtar till Bemme kommer och hälsar på i helgen iaf..
She is my best friend forever!

Till och med i växjö sken solen....

...och det händer inte ofta (Växjö = sveriges regnigaste stad typ tillsammans med Örebro eller nått), Folk kastade sina kläder, och vitt fett blev till allmän beskådning. Kuslig syn må jag säga.. 
I torsdags var det sprit, i fredags var det sprit, i lördags var det sprit. Igår var det en gullig bakfylla.. hihi!!!
Imorron är det fest, på onsdag är det fest.. o på lördag bär det av ner till Cia gumman.... är inte livet underbart!!!!

Äntligen är sumpan hemma.. dock gillade inte Santa henne utan sparkade åt den stackars hästen.. suck....




förr året... hahaha

RSS 2.0