Barbie x2

Hihi. Är vad vi är. Kolla själva!



Rosa och söta! Som alltid


Nu bär det iväg till Stockholm, Valborg och maskerad!
Det enda som kommer att fattas är Bemmeluring... Määä...
Jag borde koppla ner och gå snart..

Hihi.. Fast lite sur för att jag missar Card Night på Koi på torsdag... Vill ju ha mitt nya kort!
Kukileinen!

A tribute to Bemme

DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA VÄN!!!!
Och helgen var årets bästa!








Vi måste flytta närmre varandra snart, Pink Panter 1!

Om en timme...

Åker jag till Bemme.. Wiiiii! Ska bli såkul förutom att jag måste pka cpidiotdum buss från Alvesta.. Jag HATAR busar.. tåg går bra men inte buss. Jag vill inte alls det.

Fan att bilen skulle va trasig denna helgen, annars hade jag kört, bara för att slippa bussen.

Jaja. nu ska jag fixa det sista och klä på mig lite kläder. Inget nakentåg idag inte.

When things go wrong...

Snart ska jag gå mot stationen och möta upp lilla snusk sivan som kommer på besök... Jag undrar om helgens bravader kommer bli som i stockholm.... men nu är vi bara halva bubblan... But... vi fixar det nog ändå!!!

Right...

Där försvann InDesign lektionen.... Varför hade jag satt mitt alarm helt fel? Jag visste ju när vi började... Hm.. jäkla Cp.. får be Christer visa mig sen hur man gör ist.... 

Nåja, Idag ska jag åka till Bemme Luring.. Vid tvåich tiden...

Men eftersom jag missar lektonen kan jag ju lika gärna chilla och packa lite innan jag går och duschar för att åka...

Fast det stör mig att jag missade lektionen. Jag hade ju tänkt att gå.

Igår hade jag psyksamtal med Mor min. Ta kontroll över mitt eget liv var ämnet. Depression. Jobbigt.

Dagens Outfit

Ho ho ho.... Trodde ni va?

Såhär ser jag ut nu.





HUMOR!
(Eller penis-abstinens?)

Min Underbara Eftermiddag!

OK, efter dagens pluggande tänkte jag ta mig en powerwalk upp till Rörsjöstan och vattna Herr Anderssons blommor men då ringde min kära far och ville jag skulle köra bebis till honom så han kunde kolla igenom den.. Fine tänkte jag eftersom jag inte kommer va hemma så mycket de här två veckorna som kommer...

Sagt och gjort, körde Bebis till Christer och vattnade och körde sen mot fadern.. Men vad händer då på motorvägen i Lund? Jo den dör IGEN!! Jag lyckas iaf köra av på en avfart och komma ur  trafiken.. Fadern va på väg men när han kom så hade bebis helt gett upp. Gav inte ett ljud ifrån sig när man försökte starta.. Nej men då drar vi igång den och ser om det går. Det gjorde det och vi begav oss ut i trafiken... Mitt inne i Lund blir bebis sur igen och totaldör i en korsning... Fram med bogserlinan igen och på med den.. Efter att linan gått av två gånger och bebis inte ville va med längre rann tiden ut och bebis fick stanna på en parkering i Lund tills fadern kan ta tag i det ikväll, stackaren... Kan tala om att det är generatorn eller batteriet som antagligen pajat... Och det är inte kul att bli bogserad i rusningstrafik i Lund. Nopp. Inte alls.

Och bebis, du är INTE min favvo längre och om jag ska tycka om dig ever again så får du genast sluta med sånt trams som att stanna på motorvägar! Det är inte OK.

Hoppas det löser sig iaf... Hm.... Bilar alltså!

Vad äta???

Mätt som en plätt.. men det börjar väl bli dags för lunch?? Klämde i mig tre stycken enorma smögåsar till fikan! Gott ( det är underbart att ha konditori i samma byggnad). Vad ska jag springa ner på stan o köpa? Thai eller thai? Växjö svämmar över av thai matställen. Det är det enda man kan äta här. Eller kinamat finns också. Och 34 st pizzerior. Men jag äter inte pizza , bara som bakfyllebomb hihi.

Men Lilla Cia det är väl typiskt att helgens charmör skulle släntra in på bibblan när du just sitter där och är ful och sunkig!!!! Sunk-Cia, snusk-sivan, tampongen, bajsapa. Haha vilka underbara smeknamn du har!

Bemme betyder pärla!!! på mitt eget språk.

Räknar timmarna till din håliga kropp kommer o besudlar min lägenhet!!!

Lilla Söta Bemme!

Du är för söt, ska boka biljett ikväll när vi bestämt lagom tid så kommer jag och myser med dig! Nej akut förstoppning är väl kanske inte det mest romantiska som kan drabba en på en weekendtripp med sin lover.... Men jag skrattade så jag grät iaf!

Just nu sitter jag på biblioteket i Malmö och gissa vem som just gick förbi? Helgens besudlare! Hahah.... bara för att man inte pallar ses så klart måste han gå förbi när jag sitter här och är småsunkig... Ödets ironi!

Jag låtsades som om jag inte såg honom.. Hirr hirr.... AWKWARD!

Usch och fy. Jag har snart tappat halva mitt hår och det verkar inte sluta precis.. Det suger kaninpung om du frågar mig! Ska ringa och boka tid på Citykliniken i eftermiddag.

Bemme, logga in på MSN nu så jag kan berätta om detta nu!!!

Kyss Kyss

Tvätta bilen!!!

igår skulle jag plugga plugga plugga.... vad hände... jag var i stallet tre timmar i stället för 30 min (som jag lovat mig själv) jag var i ridaffären 1,5 timme och pratade med ägarinnan om mina fel köpta sergio grasso stövlar... (nån som vill köpa??) sen när ja äntligen kom hem, slog upp boken och började läsa den krångliga texten, ringde en dam som ville sälja sadel till mig.. efter 30 min pratande om allt förutom sadlar, bestämde vi träff på söndag! sen blev jag hunrig... åt.. nu var klockan närmare halv tio... läser i 10 min ,drabbas av panik o vem ringer inte då som en skyddande ängel mot läxboxen tuggande! Cia Cia Cia!! Älskade CIA!!!

sen var det kört.. men akut förstoppning det var räligt!!!!

ikväll ska jag tvätta bilen!!!!!

Och jag bara; SKOJAR DU?

Men det gjorde han visst inte.

Träning är tråkigt och det är livet med konstaterade jag precis och gjorde därefter två fattiga riddare... Det är ju så himla lätt och så himla gott. Och fatening... Men skit samma. Som allt är just nu kan jag lika gärna bli fet och växa fast i min soffa.

Kan inte alla andra också göra fattiga riddare så är det ju lika för alla?

Gör bara en enkel pannkakssmet, ta en dagsgammalt brödskiva och dränk i smeten. Stek i smöööör och ta på socker och ev kanel när de är klara. WUNDERBAR!


ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH! INTE kul alls.

Positiv? Nähe du

Jag dricker ingefärsté med honung och citron.. Det lugnar själen och är lite ångestdämpande...Antar jag..

Jag saknar min Elsa, min fina gulliga katt som varit borta så länge...


Var är du?

Knäckebröd kan användas till mycket...

Ja man kan ju äta det, muta en kanin eller häst, smula i sängen hos någon du vill skämta med osv... Men nu har det kommit fram att det finns ännu en sak man kan göra. Nämligen nakendansa.

Alla som såg Talang 2009 i Fredags tror jag kan väl inte ha missat fyra nakna killar som dansar med knäckebröd eller? Jag såg det först idag på You Tube och skrattar nästan ihjäl mig... Det där är banne mig humor!


Äta....



Eller dansa..




Haha.. HUMOR!

Snedsteg

Balle, Balle, Balle...

Vilket lågvattensmärke. Men någon gång ska man väl göra ngt sånt också...

För övrigt pajade bilen i Lördags.. På motorvägen till Lisa... Jäkla elfel eller vad det nu är för något....

Träningen har bestått av partying all night long.... Alltså ingen alls. Och idag ska jag baka kaka ist. Ångestdämpande.


Kööööra

...och hämta Lisa Fisa i Vellinge.... Todeloooo 

Dax för nästa runda..

Världscupen del 2 är i full gång... Innan den började han jag både sola och måla alla naglarna.. Vet inte om färgen är precis vad jag va ute efter idag men jag får känna lite på det.. Nu väntar jag på bullarna som är i ugnen.. LUNCH! Hihi..

För övrigt funderar jag på att skippa valborg i Lund, känns som man gjort det och att det bara blir fel iaf... Är stor fest i Stockholm med temat "Ursäkta jag kom fel.." och det är ju min favvo... Frågan är då bara, vad ska jag klä ut mig till? Några uppslag?

Goder Morgon

Eller god förmiddag.. Hm nåja, skönt med sovmorgon... Nu har jag iofs redan ätit frukost, en smootie och te så jag är inte så sent uppe idag...

Nu håller jag på med morgonens mag och rumpträning. Benen får vila helt idag eftersom träningsvärken inte är nådig i vaderna... Samtidigt tittar jag på första klassen i världscupfinalen, det är tidshoppningen i Las Vegas idag och sen går finalklasserna på söndag... Svenskan Helena Lundbäck gjorde bra ifrån sig men det räckte inte riktigt ändå fram... Tyvärr!






Sen när jag samlat energi ska jag springa iväg och sola en liten stund, kvällens klänning kräver lite färg....

Motiverad eller bara ful?

Jag såg ut som en Åsna när jag tog kort till min största beundrare Bemmeluring idag.. Men var ju tvungen att skicka bevis på att jag faktiskt skulle ut och röra på fläsket...


Med stulen keps och allt.. Mohaha...


och utan framtänder?

Äh, nu ska jag lägga mig och läsa en goood bok och ignorera festen som pågår i lägenheten ovanför. Jag har nämligen växt ifrån sånt trams som att vara ute och festa... ( Ok, jag har för ont i benen för att röra mig men måste ju skylla på något..)

Det gick bra!

Trots att Ipoden dog efter två låtar och det blåste storm på ribban så gick det utmärkt.. 50 min blev det och nu är jag svettig... Haha,.. ska gnida av mig svetten i soffan tänkte jag... Med lite mat..

Det här blev det nu.. GOTT!

½ skivad banan
10 delade vindruvor
ca 1 dl hallon
ca 1 dl mini Keso

Blanda, Ät!

Det är precis vad jag ska göra nu...

Powerwalk

Sådär, veckans handling är klar... Blev mkt nyttigheter må jag säga... Och lite bröd men det är ju helg... haha.... Och lär bara bli en utgång i helgen så det är ju lugnt...

Men nu ska jag ut på årets första powerwalk.. Eller Walk of Death som det troligen kommer bli... Ska ta med Ipoden och lyssna på lite Yachtingmusic á la Jonny... =) Haha... a walk down on memory lane. Men det kommer nog bli trevligt... Sen ska jag äta när jag kommer hem...

Im off!



Ipod + Jonny

Fredagsmorgon.

Sitter och sörplar proteindrink fast jag borde klä på mig och sminka mig. om 30 min måste jag nämligen gå. Men jag känner inte för att röra mig för jag har träningsvärk så det smäller om det... Stackars Kicka!

Men men... digital marknadsföring it is.

VA FAAAAAN!

Nu borrar dom IGEN!!! Eller någon borrar, och det låter som dom borrar i stommen eller i en stålbalk eller något sånt.. Fruktansvärt oväsen och klockan är över 22 en vardag!!! Man hör inte ens TV:n när dom håller på.... GRRR!

I D I O T E R ! !

Just det ja...

Var och vattnade Christers växter idag. Dom mådde finfint för övrigt... Tänkte vädra lite nästa gång också men hade ont om tid idag...

Smärta..

I Rumpa, Mage och Lår... Tar det som ett mycket gott tecken... Och att jag fortfarande är inne på min träningsidé är ett under... Men jag vill ju bli slimmad och när alla nu tjatar om att jag måste äta mer, ja då får jag ju helt enkelt börja träna för att inte gå upp i vikt! Och för att bli om möjligt ännu hetare.. Är det möjligt tro? Jag tror det...

Sen om jag jobbar på Yacht i sommar igen, ja då har jag en gjej jag ska göra innan jag kommer hem men det tänker jag inte avslöja vad det är. Het kommer jag bli iaf! Så får vi se...



Slut på studiebesök..

Ja det var ett något udda studiebesök... Gå runt och fotografera i någon eh.. "välstädade hem"... Jag tyckte det var tråkigt. Därför belönade jag mig själv med lite godis... Vilket var ganska dumt eftersom snart ska träningspass två börja..
Men jag var sugen på godis.. Haha...

Undrar vad jag ska äta ikväll... Ska kansek göra humus och stinka i skolan i morgon.. Jag får se.

Nu ska jag snaska i mig godis.

Frukost och morgonträning.

Haha, nu har jag intagit min frulle. Ett kokt ägg och en kanna te... Underbara, Ljuvliga te. Var på en runda till biblioteket innan men det hade jag inte mycket för. Inga böcker som jag behövde. Surt.  Men never mind, nu ska jag träna min rumpa och mage lite innan jag ska duscha och ge mig iväg på studiebesök i projektet Bostadens Utformning.
But I got a Secret Weapon... Its called Bemme... Hihi....=)

Jag ska bli smal och slimmad. Det är mitt nya mantra, Hihi...

Nu jävlar ska rumpan trimmas!

Nu du Bemme, snart ska jag ha en lika fast liten rumpa som du har! ( Eller blir den bara hälften så fin så blir jag nöjd!)
Tada, nu är jag iaf inne på andra dagen (halleluja) av BootieTraining Deluxe!
Varje dag ska jag träna en timme valfri träning, så länge det tar på rumpan! Och jag får dela in det i två pass så jag inte dör på kuppen... Ska tala om för dig att jag faktiskt har träningsvärk i rumpan sen igår... Hehe... Ska utvärdera min idé om en månad och se om det gett resultat.... Såfall ska jag låtsas att jag är 14 igen och gå runt i überkorta shorts och klänningar... Hehe...

Och för att hjälpa det på traven får jag även använda mina favvokrämer som stått oanvända ett tag nu... Tror inte det hjälper precis men alla medel är tillåtna! Nämligen...



Nu ska jag faktiskt göra det!!!


Ja, så ska det se ut... Utan bildredigering såklart!

Sommarminnen från Golfe Juan, France.

Åh, hittade bilder från en underbart rolig dag i Golfe Juan i juni förra året. Med systern, Brad och Jonno... Haha, Pam Pams vet vad dom gör. De äckligaste drinkarna och snacksen du kan tänka dig (bl.a. fiskbullar) men även det roligaste, galnaste och sjukaste stället! Efter några timmar anslöt öven Sponge Bob Square Pants som ni kan se. Han blev så ostyrig så de senare bilderna fick raderas. Men när han nyktrat till fick han följa med Brad och Jonno till deras Yacht och tillbringade resten av sommaren där tills han en dag slet sig och flög iväg.... 


Hubba Bubba!

Aha, denna klassiker som man jämnt tuggade på när man var liten. Min favorit var colasmaken har jag för mig... Det tråkiga är ju att smaken försvinner efter ca tre tugg men när tuggummit är hårt, segt och smakar äckligt så.... Då är det dax att börja blåsa bubblor! Hihi, och det finns inget bättre bubblegum. Är man modig och kan hantera det kan man även stoppa in två men då måste man veta vad man gör, annars kan det lätt bli för mycket.. Haha..



Iaf,  härromdagen införskaffade jag mig ett paket Hubba Bubba, den rosa och det är precis lika kul som förr...

Svårt att fånga på bild men en lr två fick jag...



bye bye babe, jag älskar dej

till minne av min älskade Hopzan....
denna dagen är tung...

Dagens sötaste!


Mini HotDog

Lycka till!

Hoppas det går bra Bemme, jag håller tummarna hela eftermiddagen!

Puss

Påsken i bilder.

Nu är jag hemma från vårt seminarie, gick dit trots migrän och det borde jag få pluspoäng för tyckte jag. Det tyckte tydligen inte min ugn som jag av misstag satt på. Ajsing tänkte jag när jag insåg att det var massa saker i ugnen som inte ska vara där och nu luktade bränt. Ut med plåten och sakerna i högsta hugg. Bara det att plåten var 250 grader och mina fingrar blev brända. Det gör ONT! Men wtf, med min otur hade jag lika gärna kunnat bränna ansiktet eller ngt likande så ska nog vara tacksam för att det enbart blev fingertopparna.

Nåja. Nu ska jag se om det blev ngra påskbilder, trots min elaka halsinfektion. 

Ah, det blev det men kom just på att de la jag ju över på min mors dator och raderade från minneskortet. Nåväl.

Never Mind.

Nu ska jag kurera mitt huvud och mina fingrar. Med hjälp av Te!!!! Te i massor!

Mindre lyckad dag...

Bah!

Påsken är över. Back to reality.

Idag bar det iväg hem till Malmö igen.. På vägen mellan Kristianstad och Malmö sa det stopp, en olycka hade hänt lr ngt sånt vilket iaf resulterade i att jag fick sitta i bilkö i 40 min... Nåja... tillslut löste det sig och ca två timmar efter jag startat var jag framme. Vad upptäcker jag då. Jo, att jag har fel nycklar med mig. Alltså mina egna hemnycklar ligger i Kristianstad. Och det är helg och ingen jäkla Jour finns. Alltså var det bara att vända och köra tillbaka. Och jag som höll på att kissa på mig... Blä på sånt! Som tur har jag en mycket snäll mamma som körde och mötte mig.. Men ist för att vara hemma vid 6 var jag hemma vid 8.. How lovely. Bläääääää!!!!

ARG ARG ARG!



Här är bilkön.. om det går att se... Kul va?

Nåja. nu har jag ont i huvudet. Ska nog nanna snart, har ju ändå varit på g hela dan...

Fin bild på Christer Bemme.. hahah

hi hi hi hi

christer in action!!!


tipp tapp...

Gud vad livet är tråkigt när du är hemma min sköna och inte förgyller min dag!!!! hihi!!!
Bemme <3 Cia = SANT!!

Städa, tvätta, fixa, packa.

Städat: japp!
Tvättat: japp!
Diskat: japp!
Slängt gamla flaskor: snart... satte dom i en kasse iaf...
Packat: ja, nästan iaf...
Strukit: Nej, Det tråkigaste kommer sist idag... Ska gå och hämta hälften och stryka nu...

Sen ska jag HEM!

Brandlarm

Utshasade på gården allihopa som arbetar i detta hus, det var en salig blandning mellan svettiga killar ( gymmet brevid) parfymluktande damer, rökande bingospelare och kostymnissar! Kul att se, + skönt att slippa jobba lite.. hihi

The Hills Har Börjat...

Ligger i sängen och tittar på de första två avsnitten av The Hills season 5 som släpptes igår! ME LOVE!
Don't cry on your birthday och Everything happens for a reason!

Åhhh... Underbara, underbara drama!



Kolla in avsnitten här.


Vad i...?

Var på Centralstationen för någon dag sen och då får jag syn på deras nya utsmyckning i taket. Jag vet inte vad andra tycker men jag tycker den är ÄCKLIG!


Svagsinta varelse!

Jag har blivit dålig på att stå emot frestelser. Innan hade jag sjuk självdiciplin men idag så har två bullar, en del godis och en latte slunkigt ner.. Det är inte ok. Speciellt inte när påsken står för dörren och maten nästan kommer tryckas ner i halsen...  OK fine, kommer bli mer ridning och motion än vanligt (är ju inte så svårt) men mat är utav ondo. Fast gott...


Men idag gick jag från stan och hem, tar ju kanske 20 min från där jag var.. Det var faktiskt det skönaste jag gjort idag, vädret var ljuvligt och det var bara mysigt... Ska börja göra det mer. Man får snygga vader om man går i högklackat..

Nu ska jag greja lite.

Äh, det blev sovmorgon..

Somnade ju inte förrens så himla sent! Och uppgifterna i PS ligger ju på nätet så det kan jag pilla med själv... Nu ska jag upp och kolla om det finns ngn tvättid idag.. Lakanen ska avlusas nämligen..!

Åhhh....

Skola eller sova? Hm, anser mig redan kunna grunderna i Photoshop. Får se om jag är trött eller pigg när jag vaknar. Troligtvis trött men man vet aldrig... Spännande....

Soundtrack.

Har ni inte sett Madagaskar 2 än så se till att gör det!


Färglägg påsken.

Gult är inte alls fult utan ett tecken på att våren är på väg! Har man bara lite färg på kroppen är gult en snygg färg. Kolla bara in de här gul(d)gruvorna!







Alla tre från ASOS.com


H&M

Och som inspiration...


Scarlett


och Angelina..

Seså, den som vågar vinner så ut och klä er i gult påsken till ära!

Bilder.

Njä, lägger inte upp så många. Vi koncentrerade oss på att fika istället. Och att se vad som hände när man fotograferade med felaktiga inställningar. Ganska lärorikt!

Men några får ni se.

 Det var närbilden.

 Rörelse.

 Och att fotografera naturen var tråkigt.. haha..

Fotouppgift.

Ja nu har vi fått en uppgift att ta lite bilder som vi ska readigera. Ett porträtt, en vidvinkelbild och en i motljus. Än har jag inte börjat men när bilderna är tagna så ska ni få se mästerverken.. Haha.. Just nu gör jag inte ett dugg. Men snart så.
Ska bara surfa runt lite först...

Söndagsutflykt.

Ja, efter att den värsta morgonfyllan försvunnit och pizza inhandlats och ätits kom herr Stolpe. Efter mycket klagomål på att min lägenhet luktade gammal unken fylla så begav vi oss ut på söndagstur. Resan skulle idag ta oss på en klassresa till Lomma Trailerpark men den var inte kvar. Så mycket besvikna åkte vi till Lund istället och träffade där Torsken.. Efter bilbyte till terrängbilen (SUV:en, hehe) så åkte vi en tur till Södra Sandby och vidare till Revinge där vi körde terrängkörning på ngn militär övnings-slinga. Riktigt kul!!! Upp och ner, genom sand och lera. Branta kullar osv... Sen åkte vi vidare på vår Skånetur, tittade på massa gods och på ännu fler djur. Men inte nog med att titta från bilen, nej vi måste gå in i skogen och genom skog och snår för att titta på lite fler djur. Men det är alltid trevligt...

Kvällen avslutades med pizza hemma hos herr Gök och Sällskapsresan 2.. Därefter begav vi oss till Malmö i taxi. Mellan Lund och Malmö tog han 300 kr vilket ju är normalt men sen skulle jag vidare från Rörsjöstan till västra Hamnen och det tog den blodsugaren 200 kr för! MONGO!

Nu är det nog film som gäller för resten av kvällen.

one day of shopping...

Den ena sidan är min, den andra är daddis... gissa vems sida som e vems ;)

Åh...

Det blev lite väl mycket ALL IN. Jag är fortfarande full. Fan det är illa.

Ausgang!

Nu bär det av ut i festnatten... Join in!

Bitter och butter.

Så känner jag mig idag. Har sjuklig abstinens efter någon. Så trött på att bråka. Alltid, alltid bråk. Det är inte kul.

Så jag lägger mig i sängen igen. Vad annars ska man göra. Fast ska nog ringa Filippa när hon slutar. Jag behöver dig idag!! Du förstår ju alltid!

Lilla torg och gayclub!

Ja så såg kvällen ut igår...  Vi hade först varit på en tur till Ilva och sen åkte vi i stort sett direkt in till Lilla Torg och Mello Yello. Efter en timme eller så anslöt resten av sällskapet och mat beställdes in.. Lamm, ryggbiff och ngn jäkla megatallrik med blandat kött... nåja, haha.. Gott var det i alla fall. Dracks gjorde det tills dom stängde, då begav vi oss till A2/Wonk som är en relativt nyöppnad gayclub i Malmö. Gayclub är det roligaste som finns! Bästa musiken i stan och snyggaste människorna.. Med vissa undantag såklart.. Lite jobbigt var att jag var inte direkt klädd för att gå på club och dessutom hade jag så himla ont i huvudet... Störigt, men å andra sidan så var det iaf bara värmning för ikväll.. =)

Nu håller jag på och tvättar... Nödvändigt ont det där. Sen funderar jag på att baka bullar igen.. Men jag blir så fet då så kanske väntar med det tills i morgon istället...

Jaja, nu är det té som gäller!


Moët Loves Scarlett

Scarlett Johansson är champagnen Moëts nya musa och här är bilderna från den nya kampanjen + backstage..  Och Scarlett är vackrare än någonsin tycker jag, eller vad säger ni?














GB- GUMMAN!

 Ja har ni sett på maken? Igår när vi var ute en sväng förbi IKEA så fick vi syn på en GB reklam. På ena sidan kunde man vinna en full glassbox men på den andra sidan så stog Gb-gubben och log så hjärtligt, hand i hand med sin GB-gumma!
 




Eller Clovve och Clovelina som tydligen är deras namn.. Nåväl, det var väl på tiden hon fick komma ut i friska luften. Vacker är hon kanske inte, men vem hade varit det efter att ha varit instängd hemma i 50 år medan maken varit ute och svirat? Nej, GO GB GUMMAN säger jag!

Och när jag ändå är inne på GB så måste man kolla årets glassnyheter. Nu när våren är här kommer glassarna snart fram och då gäller det att vara förberedd!

Jag har två favoriter bland nykomlingarna. Den första är Magnum Temptation Dark. Det är len chokladglass med bitar av vit belgisk choklad, och sega chokladbrownie blandat med en härlig chokladsås. Allt täckt av ett mörkt belgiskt chokladöverdrag. Heaven!



Den andra favoriten är Ben & Jerrys Wich. Det är en rund sandwichglass med maffiga chokladcookies och rikligt med chocholate chip-glass emellan! Trevligt värre!

Vilka gillar ni?


Vill du för övrigt vinna glassboxen så surfa in på www.gb.se

Nu är det frukostdax!

Kvällssurfande

Världens vigaste man stoppa huvudet i ändan och försvann heter det visst... Finns tydligen fyra olika sätt att göra det på...


Dagens observationer.

Okej. Nu har det hänt. Sommaren är här. Facebook måste ha haft allmänt upprop för idag den 2:e April var det stekar-premiär för nercabbat i Malmö. På vägen mellan IKEA, via Svågertorp, och Rörsjöstaden beskådades ett mycket stort antal nercabbade bilar idag...

Det som tydligen gäller i vår är en silvrig Merca SLK av förra årets modell, välanlagd backslick, stekiga solbrillor och allmänt "ball" look. Då är man inne, tuff och stekig som fään...

Och vem vill inte vara stekare? Finns ju iofs bara ett fåtal individer som klarar att bära upp denna coola och avundsvärda image men oh vad vi avundas dessa underbarn!


Här har vi en lysande förklaring om vad en stekare är och hur han gör...



SKJUT MIG!

Rin on the Rox

Säga vad man vill men tjejerna kan sjunga... Riktigt bra dessutom! Imponerande!


 


Nobelpriset nästa!

AHA!! Jag har kommit på det! Århundradets idé! Och för att jag är så vänlig så ska jag dela med mig av denna kunskap jag numera besitter.

Ni har alla ätit Ballerinakex, ja? Precis. Och de flesta av oss tycker mest om nougaten och chokladbottnen medans den där tråkiga ljusa ringen inte är så upphetsande.. Men nu har jag kommit på vad man ska göra med den. För att ni ska förstå ordentligt ska jag göra en guide åt er. Håll till godo! (Ni kan tacka mig sen!)

1. Ta fram ett Ballerinakex.



2. Ta av den ljusa ringen



3. Ta fram en god ost



4. AHA, lägg en dubbelvikt (mkt viktigt) skiva ost på dum-ringen och garnera. Och vips så har du ett litet ost-kex! Smart va?




Haha, Inte för mycket fritid här inte....




sötast idag...

se så underbar!!!! jag vill klämma på dens lilla nos!!!

Sova bör man...

Ja, nu är dagens film slut så nu ska jag försöka sova.. Problemet, (förutom de vanliga) är att hela min högra kind och käre är syndigt öm efter tandläkarbesöket tidigare idag... Men annars får jag väl ligga och vila och titta på stjärnorna eller något... För jag slår vad om att jag inte somnar förrens vid 6-tiden i morgon, bara för att jag sen måste gå upp vid åtta... Är det inte alltid så?

Du är vad du äter!

Veckans Du är vad du äter är precis slut. Jag blir lika förvånad varje gång. Har inte människor någon självdiciplin? Klart man kan falla för frestelsen ibland, det är inte mer än mänskligt. Men att äta "ja inte mer än ett paket"  chokladbollar om dagen är ju helt galet! Vad förväntar man sig då? Att man ska bli smal eller att man kan hålla sin vikt på en normal nivå? Och att sen sitta på kvällen och ösa i sig chips och godis gör inte saken bättre. Det är klart att om jag kunde så hade jag ätit bröd och godis och vad det nu kan vara dagarna i ända. MEN det fungerar ju inte så! Du måste ju förbränna vad du äter och vill du gå ner i vikt, ja då måste du göra av med mer kalorier än du får i dig. Det är en ganska enkel ekvation.



Det är som man säger, du blir vad du äter... Se själv!

Sen ska man säga att det är inte alltid lätt. Men så är ju livet, allting är inte lätt. Det är bara att vänja sig, det går ju!
Och hittar du inte styrkan själv så kan du ju alltid anmäla dig till just "Du är vad du äter" så vips kommer Anna Skipper och hittar den åt dig!




Letar du recept? Surfa in på: http://www.annaskipper.se/recept.html


Åh, en försmak av sommaren...


Sommar, After Work...



Vin på kylning...SOMMAR!

Bilder från Strandbryggan i Stockholm förra året...

Våren har kommit till Malmö?

Okej, tandläkaren var inte så farlig. Jag går numera till en tandläkare i Slottstaden och han är underbart bra! Helt försiktig och snäll och envisas inte med att fråga 100 frågor när du har massa slangar och borrar i munnen. Me like! Men såklart behövs återbesök om två veckor.. Jaja... Får väl göra det ordentligt den här gången dårrå.

Anyways, Jag fick mig en trevlig promenad bort till tandläkaren... Underbart härligt väder och då är Västra Hamnen ett bra ställe att bo på... Se bara!







Den är på väg iaf...

Tandläkaren nästa...

Och massor ska fixas där... Ajajaj... Jag vill inte!!! Men Im on the point of no return now...

God Morgon, God Morgon...

Nananannnaaaaaa... Sommarlovsmorgon med Hajk. Kom och tänka på det nu när jag låg i sängen... Helfestligt, Allmänbildande, Jätteintressant och Kunskapsorienterande var ledorden... Visste ni att det sändes i över 30 år? Helt galet....

Här kommer ett litet sött klipp som får en att drömma sig tillbaka till sommaren och barndommens lätta liv...



Och är det inte så att nu vill vi att Sommaren ska komma? Eller iaf våren solglasögon, skinjackor och shorts kan åka på igen? Och sena utekvällar med goda vänner, god mat och gott vin blir till vardag igen? Sitta i gräset. Strosa på torgen... Segla i skärgården.... Ja kom igen våren, vi vill att du kommer tillbaka nu!!

Förresten, idag är det 1:a April, så se upp så ingen spelar dig ett spratt!

Motionsform...

För att bli fitt och vig som Cia och mig, måste man hålla sig på topp!!!! Detta gör man bäst i sadeln!!!! Bara för att man är i stallet, behöver man inte missmatcha!! haha!!! Jag gillar Sunnis outfit bäst!!!!
 

Sunni-bunni O me i rosa!


Doddan och Cia i en mörkgrön!!!!


Bemme och Joker i ljusgul!!!


Häst i hatt!!!


In The Twilightzone.

Oh have mercy on my soul.. Jag som trodde Twilight var en medioker, trist och barnslig historia. Tills nu. Jag har precis sett klart filmen och jag vet att jag är så sen på det men herregud, hur snygg får man vara? Robert Pattinson, dvs. Edward, är Guds gåva till kvinnan... Han är ett underbarn vars skönhet är få förunnat.  För ja, han är vacker, snygg förvisso men verkligen vacker. VACKER! Om det är spänningen runt honom, hans aura, hans bad boy attityd eller hans närvaro som på något vis sätter klorna i min hjärna och gör den besatt eller om det är hans råa sexuella framtoning som gör det vet jag inte men en sak vet jag.
 
Jag kommer sitta bänkad framför film nr två, The New Moon som spelas in nu och sukta efter mannen i fråga...


 


Och so what om han inte tvättar håret?
Damn It, I wash it for him!!

Lunatic?


Ja... Jag röstar var svart/vitt.. Ser smått galen ut på den högra..




Nu kallar sängen och film..

RSS 2.0