GB- GUMMAN!

 Ja har ni sett på maken? Igår när vi var ute en sväng förbi IKEA så fick vi syn på en GB reklam. På ena sidan kunde man vinna en full glassbox men på den andra sidan så stog Gb-gubben och log så hjärtligt, hand i hand med sin GB-gumma!
 




Eller Clovve och Clovelina som tydligen är deras namn.. Nåväl, det var väl på tiden hon fick komma ut i friska luften. Vacker är hon kanske inte, men vem hade varit det efter att ha varit instängd hemma i 50 år medan maken varit ute och svirat? Nej, GO GB GUMMAN säger jag!

Och när jag ändå är inne på GB så måste man kolla årets glassnyheter. Nu när våren är här kommer glassarna snart fram och då gäller det att vara förberedd!

Jag har två favoriter bland nykomlingarna. Den första är Magnum Temptation Dark. Det är len chokladglass med bitar av vit belgisk choklad, och sega chokladbrownie blandat med en härlig chokladsås. Allt täckt av ett mörkt belgiskt chokladöverdrag. Heaven!



Den andra favoriten är Ben & Jerrys Wich. Det är en rund sandwichglass med maffiga chokladcookies och rikligt med chocholate chip-glass emellan! Trevligt värre!

Vilka gillar ni?


Vill du för övrigt vinna glassboxen så surfa in på www.gb.se

Nu är det frukostdax!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0