Du är vad du äter!

Veckans Du är vad du äter är precis slut. Jag blir lika förvånad varje gång. Har inte människor någon självdiciplin? Klart man kan falla för frestelsen ibland, det är inte mer än mänskligt. Men att äta "ja inte mer än ett paket"  chokladbollar om dagen är ju helt galet! Vad förväntar man sig då? Att man ska bli smal eller att man kan hålla sin vikt på en normal nivå? Och att sen sitta på kvällen och ösa i sig chips och godis gör inte saken bättre. Det är klart att om jag kunde så hade jag ätit bröd och godis och vad det nu kan vara dagarna i ända. MEN det fungerar ju inte så! Du måste ju förbränna vad du äter och vill du gå ner i vikt, ja då måste du göra av med mer kalorier än du får i dig. Det är en ganska enkel ekvation.



Det är som man säger, du blir vad du äter... Se själv!

Sen ska man säga att det är inte alltid lätt. Men så är ju livet, allting är inte lätt. Det är bara att vänja sig, det går ju!
Och hittar du inte styrkan själv så kan du ju alltid anmäla dig till just "Du är vad du äter" så vips kommer Anna Skipper och hittar den åt dig!




Letar du recept? Surfa in på: http://www.annaskipper.se/recept.html


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0