If I Could Turn Back Time.

I would..

Vilken söndag det blev! Absolut inget att klaga på! Först åkte vi ut till stranden i Höllviken och spenderade tre timmar i solen.. Vi var faktiskt till och med i och badade, inte bara doppa sig utan verkligen badade! Det var så underbart skönt så det går inte att beskriva... Dock var vi vid fyra-tiden tvungna att bege oss och gick till bilen.. Vad hittade vi där? Jo en Parkeringsbot! WTF?"!! Får folk inte njuta av solen utan att behöva betala 300 för olovlig parkering? Har dom inget bättre för sig en söndag utan att åka till stranden och böta folk? Dålig stil och sjukt snålt av dom äckliga blodsugarna,,, (ok, lite att klaga på)

Nåja, väl tillbaka i stan blev det en runda till Maxi, handlade frulle och sen hem... '

15 min senare var det dax att köra in till Centralen och hämta sthlmaren... Inte helt fel det heller... Vi bestämde oss för att gå tll Lilla Torg och det var sjukt mysigt. Inte så mycket folk som på Lördag/Fredag och bara nice chill. 6 drinkar blev det... och en kaffe. och en toast bengt. och en tryffel. I like Mango Passion och Bloody Marys!

Framåt ett-tiden gick vi hem till Västra Hamnen och vad som hände sen... Ja... Haha..

Och när jag körde in honom till Centralen i morse så var där två måsungar ute på promenad med sina måsföräldrar.. Dom va så små och söta.. Lite vingliga och yra!! Det var dock inte mamman som jagade bort allt som kom i närheten! Duktig Mås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0