En legend har gått ur tiden.

Man kan inte annat än att bli berörd när världen sa goodbye till Michael Jackson tidigare ikväll. En minnesceremoni fylld av briljant musik, hyllande tacktal och tårögda förväl..


Dottern Paris i tårar avslutade talen.. (bild: Nyhetskanalen.se)


Må vara så att han på senare år har förekommit mest i tvivelaktiga sammanhang men utan att dömma eller försvara bör man ställa sig själv frågan, hur hade man själv påverkats av att leva sitt liv i ständigt blickfång från fem års ålder? Kanske inte så märkligt att det blev lite för mycket till slut.

Dock kan ingen komma och påstå att det var något fel på hans musik eller hans budskap. Ett modernt musikaliskt geni som kanske var något före sin tid med med ett budskap om att fred och lycka tillsammans inte var någon omöjlighet.

Kanske ska man vara tacksam för att man växte upp i en generation som Michael Jackson fortfarande var en del av . För vem har inte lyssnat på Heal the world, Thriller, Bad eller några av de andra hitsen och bara älskat musiken?

Hans konserter som fick folk att svimma i massor, fans att gråta och skrika sig hesa innan han ens börjat sjunga hör nu till The History och må vi alla minnas honom som den han förr var och inte den han tillslut blev.

In our hearts forever.




Michael Jackson  1958-2009

Kommentarer
Postat av: Bemsan!

fint skrivt sivan! en stor legend har gått ur tiderna..

2009-07-08 @ 07:50:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0