Vem, Var, Va?!

Bemme, nu missade du en bubblanfest igen... Jisses.. Men jag ska berätta så du blir glad! Började med lugn förfest hemma hos Christer med Lisa, Emilia, Jag, Christer, Carro och Stolpe. Så långt var det lugnt... Sen fick jag för mig att jag var skottsäker pga att jag var ute även i fredags. Därför började jag dricka ren Absolut. Här borde jag anat att jag kanske inte var så skottsäker när allt kom omkring... Nåväl... Vid tolvsnåret begav sig Stolpe och Carro någonstans och vi andra styrde kosan mot Prins Bernhard, båten. Fake it until You make it är ju mitt motto så vi lurade oss in på VIP-listan på något sätt och kom in ganska snabbt... Väl inne träffade jag Karin och drinkade lite med dom.. Här börjar det gå snett tror jag... Tillbaka till vårt Champagnebås längre in och nu dricks det i sjukt tempo... Skumt men varenda gång lilla Lisa är med ute så slutar det med att vi är uppe och dansar på något. Nu blev det sofforna... Hm.. Med en hängiven publik åmade vi oss där... Haha.. Här börjar minnena bli luddiga men mer champagne kommer in, Tack Christer, och minns jag inte fel så körde vi en Gugge. Champagnesprutning. Lovely. Mina kläder är en klibbig, illaluktande rest av vad dom var innan... Nu är jag så i gasen att vi börjar porrdansa runt stolpar och grejer och helt plötsligt tänds lamporna och båten stänger. Vid det här laget var jag så ostadig på benen så när resterande valde att åka till Etage-Slitage var jag tvungen att avbryta.. I morse vaknade jag på golvet i duschen. Hm. Jisses. Jag kan ju bara konstatera att igår missbedömde jag min förmåga att sluta dricka när jag är på topp. Men iaf, det var en riktigt trevlig kväll.. Sjukt rolig men när har bubblan tråkigt egentligen? ALDRIG!!! 

Flytande nöjespalats... Nåja.


Haha, idag däremot känner jag mig inte lika på topp.. Ligger i sängen och önskar att någon kunde göra Te till mig. Jag är för svag i kroppen.  Kollade just mobilen, ringt fyllesamtal vid fyratiden...Inget minne av det heller... Haha...

What ever. Nu ska jag sjunka djupare ner i sängen och sätta på filmen Gran Torino. Ska ju vara bra.. Nu har jag skrivit så mycket att jag är trött i armarna. Då är man svag.. Och halva min sminkning sitter nu på kuddarna. Hm, min lyxsäng är idag en äckelsäng med fläckar av diverse slag från helgens alla aktiviteter. Borde nog saneras.

Men usch vad svag jag är nu. Jag får uppdatera senare.

Love u and miss u!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0